ZASKOČIO POZNANICU NA NJIVI, ŽENA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! Uhapšen Merošinac zbog polnog uznemiravanja!

Autor:

Hronika

28.09.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na ženu na njivi u selu Vrtište.

ZASKOČIO POZNANICU NA NJIVI, ŽENA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU!  Uhapšen Merošinac zbog polnog uznemiravanja!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Niška policija je juče uhapsila D.S. (60) iz okoline Merošine zbog sumnje da je izvršio polno uznemiravanje nad četrdesetogodišnjakinjom.

Prema informacijama, napasnik je napao ženu, koju je već poznavao, na njivi u ataru sela Vrtište. Prema svedočenju žrtve, D.S. ju je zaskočio i dodirivao po intimnim delovima tela. Žena se oduprla napadu i pozvala policiju, koja je odmah poslala patrolu na lice mesta. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji policije, D.S. je ubrzo uhapšen nedaleko od mesta napada.

Policija je takođe obavestila i Hitnu pomoć, iako nije bilo potrebe za njihovom intervencijom, jer osim što je bila uznemirena, žena nije imala fizičke povrede.

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu na saslušanje. Slučaj će dalje biti istraživan kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading