HTEO DA JE VODI NA KAFU PA JE POKUŠAO DA JE SILUJE! Mučena žena pobegla u tramvaj da se zaštiti od manijaka - u zatvoru ležao 12 godina ZBOG OVOGA!

Autor:

Svet

21.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je pokušao opljačkati i silovati prolaznicu u Zagrebu.

HTEO DA JE VODI NA KAFU PA JE POKUŠAO DA JE SILUJE! Mučena žena pobegla u tramvaj da se zaštiti od manijaka - u zatvoru ležao 12 godina ZBOG OVOGA!

Foto: shutterstock

Policija

Nenad J. je ponovo uhapšen samo dva meseca nakon što je pušten iz zatvora, gde je izdržavao kaznu od 12 godina.

Sumnja se da je pokušao opljačkati i silovati prolaznicu u Zagrebu. Pristupio joj je pod izgovorom da je pozove na kafu, a zatim je napao u nameri da je siluje i opljačka.

Žena je uspela da se odbrani i pobegne ka tramvaju. Nenad J. je krenuo za njom, ali je naišao na policajca u tramvaju. Brzo je priveden, a utvrđeno je da je počinio nova krivična dela.

Prethodno je već bio osuđivan zbog istih krivičnih dela, a svoju kaznu od 12 godina izdržavao je u zatvoru. Iako je pušten na slobodu u julu tekuće godine, izgleda da zatvorska kazna nije imala vaspitanje delovanje na njega.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading