VRISAK "ZAGRMEO" PALATOM PRAVDE: Monstrume zasto si mi ubio dete - majci i baki pozlilo! Čeka se suđenje monstrumu iz Ripnja (FOTO)

Autor:

Hronika

28.09.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka je ridala i sa stisnutim pesnicama na očima zapomagala.

VRISAK "ZAGRMEO" PALATOM PRAVDE: Monstrume zasto si mi ubio dete - majci i baki pozlilo! Čeka se suđenje monstrumu iz Ripnja (FOTO)

Foto: republika

U Višem sudu u Beogradu danas se održava pripremno ročište pred početak suđenja Stojanu I. (37) povodom optužbe da je 10. aprila 2023. godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Majka silovane pa ubijene Nevene P. u Ripnju 10. aprila ove godine nije izdržala da ostane pribrana pri susretu sa ubiicom Stojanom Ilićem. Drhtalo joj je celo telo, a suze su joj lile  kada je ugledala Ilića dok ga je straža vodila vezanog ka sudnici. 

Foto: republika

 

- Monstrume zašto si mi ubio dete...monstrume.. jaoj meni... ne živeo , ti ćeš moje dete da diraš - vikala je na sav glas Sanja ulazeči ruku pod ruku sa majkom da bi jedna drugu pridržavale. Straža je ubrzo iz sudnice izvela ubicu, a nesrećnoj majci su ukazali pomoć uz snaju koja je čekala ispred sudnice.

- Sanja se strahovito uznemirila kad je videla Stojana , videlo se da bi ga golim rukama zadavila. Umili su je i dali joj vode da bi se okrepila - ispričala je Sanjina snaja.

Sedeći na klupi on je vidno uznemiren razmenio nekoliko reci da stražom i otežano je gutao pljuvačku.

Pripremno ročište  je odloženo za 19. oktobar zbog izostanka po službenoj dužnosti postavljenog branioca optuženog, osim za silovanje i teško ubistvo i za ranjavanje majke, bake i ujaka ubijene devojke. 

Foto: republika

 

Po izlasku iz suda i baka se slomila te joj je sudska straža iznela stolicu. Baka je ridala i sa stisnutim pesnicama na očima zapomagala.

Inače, Stojan Ilić je priznao zločin na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a danas u sudu se pojavio njegov rodjeni brat koji je razgovarao sa drugim ujakom ubijene devojke, dok ranjeni ujak i ostatak porodice ne komunicira ni sa bratom, a ni sa ostalim srodnicima optuženog.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading