MARKO ZAVRŠIO NA INTERPOLOVOJ POTERNICI! Raspliće se misteriozan zločin koji je Vlaški Dol zavio u crno - nakon što je raskomadanu glavu oca bacio kraj puta pobegao u AUSTRIJU!

Autor:

Hronika

20.09.2023

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izveštajima se navodi da je Stevan planirao da izbaci bivšu suprugu i decu iz porodične kuće, što je dovelo do eskalacije konflikta.

MARKO ZAVRŠIO NA INTERPOLOVOJ POTERNICI! Raspliće se misteriozan zločin koji je Vlaški Dol zavio u crno - nakon što je raskomadanu glavu oca bacio kraj puta pobegao u AUSTRIJU!

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook

Sve više detalja izlazi na videlo u vezi sa jezivim zločinom u mestu Vlaški Dol, Srbija, gde je porodični konflikt završio monstruoznim ubistvom i raskomadanjem oca. Nakon što je majka priznala ubistvo i ćerka se branila ćutanjem, za sinom Markom A. (identitet osumnjičenog) raspisana je Interpolova poternica.

Stravični događaji započeli su pre deset dana kada je Stevan A. (56) pronađen mrtav, a njegovi delovi tela bili su raskomadani i razbacani po šumi u blizini puta Kučevo - Petrovac na Mlavi kod sela Kučajna. Osumnjičeni su za ovaj jeziv zločin njegova bivša supruga Ljiljana J. (56), ćerka Anita A. (31), i sin Marko A. (identitet osumnjičenog), koji je trenutno u bekstvu.

- Šta oni rade, od čega žive sam Bog zna. Oni izlaze isključivo iz kuće noću posle osam oko devet sati. Toliko su čudni. On je bio vredan i radan čovek. Razveden je, ali je bivšoj ženi ipak dozvolio da živi u kući njegovog oca još od korone. Šta ih je to navelo da ga tako mučki ubiju... Za nas je to katastrofa - priča prvi komšija, koji ne može da poveruje da su i deca bila saučesnici u monstruoznom zločinu.

Prema prvim informacijama, ubistvo je usledilo nakon žestoke svađe između Stevana i ostalih članova porodice. U izveštajima se navodi da je Stevan planirao da izbaci bivšu suprugu i decu iz porodične kuće, što je dovelo do eskalacije konflikta.

Nešto su petljali da je morao nekuda da ode, naprasno, i bilo mu je sumnjivo pa je prijavio sve policiji. Tako je sve krenulo da se odmotava. Mislim da su bili u sekti. U ovu kuću su došli 2020. godine i ni sa kim nisu progovarali. Kada je policija došla, bilo je četiri inspektora - kaže komšinica.

Iako se povremeno selio iz Srbije i radio u inostranstvu, Stevan A. je bio poznat kao vredan i radan čovek. Meštani koji su ga poznavali ističu da su Ljiljana J. i deca delovali neobično i retko izlazili iz kuće. Susedi su takođe izjavili da su retko komunicirali sa ovom porodicom.

Meštani sela Vlaški Do koji kažu da ne pamte da se ovako nešto ikada dogodilo, mišljenja su da je pozadina iza svega strašna i da se radi o sekti jer, kako kažu, majka i deca su svako veče izlazili iz kuće posle 20 sati i dolazili pred zoru.

Nakon što je trup Stevana A. pronađen u blizini puta Kučevo - Petrovac na Mlavi, vlasti su pokrenule istragu kako bi utvrdile tačan tok događaja i razloge ovog stravičnog zločina. Trenutno je u toku potraga za Markom A., koji se sumnjiči da je pobegao u Austriju nakon ubistva.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading