PLANIRALI DA LIKVIDIRAJU ŠEFA BEOGRADSKE POLICIJE?! U Sarajevu "pali" plaćenici iz Srbije - sarađivali sa BELIVUKOM i VRAČARCIMA!

Autor:

Hronika

18.09.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akciju hapšenja izveli su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo.

PLANIRALI DA LIKVIDIRAJU ŠEFA BEOGRADSKE POLICIJE?! U Sarajevu "pali" plaćenici iz Srbije - sarađivali sa BELIVUKOM i VRAČARCIMA!

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo juče ujutru su uhapsili dve osobe u zgradi Kule Sarajevo (poznatog kao Sarajevo Tower) na osnovu Interpolove poternice iz Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama koje su dostupne, uhapšena su dvojica muškaraca koji se sumnjiče da imaju veze sa Veljkom Belivukom i njegovim klanom, kao i sa kriminalnom grupom sa Vračara.

Lisice su stavljene dvojici muškaraca Darku Duloviću i Dušanu Jovanoviću, zvanom Giba.


Dulović je postao poznat javnosti nakon što je uhapšen zbog ubistva Siniše Milića na Autokomandi u Beogradu 2018. godine, dok se Jovanović povezuje sa likvidacijom "škaljarskih" članova na Krfu 2020. godine, kako tvrdi izvor Kurira.

U novembru prošle godine, mediji su izvestili da su Sky poruke otkrile plan Dušana Jovanovića da izvede atentat na Veselina Milića, načelnika beogradske policije.

Prema izveštaju portala Avaz, osumnjičeni su iznajmili više stanova na vrhu ovog luksuznog kompleksa, poznatog kao Kula Sarajevo, u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Akciju hapšenja izveli su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo.

Iako Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još uvek nije izdalo zvanično saopštenje povodom ovog slučaja, pretresi su nastavljeni tokom celog dana.

U Bosni i Hercegovini već 13. septembra uhapšen jedan muškarac na osnovu Interpolove poternice iz Srbije, koji se takođe dovodi u vezu sa Belivukovom grupom. Navodno, reč je o Aleksandru Bugarskom (28) iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading