ZASTAVE SPUŠTENE NA POLA KOPLJA: Cela Požega žali za izgubljenim mladim životom - tinejdže pao sa motora, lekari nisu uspeli da ga spasu, danas sahranjen!

Autor:

Hronika

26.09.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrnaestogodišnji dečak je nakon nesreće sa motociklom u bolnici podlegao povredama.

ZASTAVE SPUŠTENE NA POLA KOPLJA: Cela Požega žali za izgubljenim mladim životom - tinejdže pao sa motora, lekari nisu uspeli da ga spasu, danas sahranjen!

Foto: RINA

Nesreća sa motociklom

Zastava Srbije i zastava opštine Požega spuštena je danas na pola koplja, nema mužičkih programa, niti manifestacija, ceo grad je u žalosti.

Četrnaestogodišnji dečak, koji je nakon nesreće sa motociklom u bolnici podlegao povredama, danas je sahranjen u rodnom gradu, a Dan žalosti proglašen je na čitavoj teritoriji opštine Požega.

U odluci Opštinskog veća navedeno je da su državni organi i organi lokalne samouprave, organizacije i druga pravna lica koja ističu zastavu, dužni da zastavu Srbije i opštine Požega spuste na pola koplja, a lokalne televizije umesto zabavnih i humorističkih emisija, program usklade sa Danom žalosti.

Podsetimo, nesrećni dečak je kobnog dana u okolini Požege vozio stari motocikl, tokom vožnje izgubio je kontrolu pa se zakucao u drvo.

Odmah je transportovan u Beograd i posle nekoliko dana borbe podlegao je povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading