MRTAV PIJAN "DŽIPOM" POKOSIO BRAČNI PAR U SURČINU! Majka preminula posle tri dana u bolnici - iza sebe ostavila OSMORO DECE!

Autor:

Hronika

26.09.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sudara, povređeni supružnici su prevezeni u Urgentni centar.

MRTAV PIJAN "DŽIPOM" POKOSIO BRAČNI PAR U SURČINU! Majka preminula posle tri dana u bolnici - iza sebe ostavila OSMORO DECE!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Treće javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv osumnjičenog Vujadina D. (49) za krivično delo teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Osumnjičeni se sumnjiči da je u februaru pijan "džipom" u Surčinu naleteo na bračni par Đokić, gde je Svetlana (54), majka osmoro dece, od zadobijenih povreda preminula nakon tri dana.

Dogodilo se da je osumnjičeni krajem februara ove godine vozeći pod uticajem alkohola udario dvoje pešaka, bračni par Nikolu (57) i Svetlanu, dok su se kretali uz desnu ivicu kolovoza u Vinogradskoj ulici u Surčinu.

- Dvoje povređenih su preveženi u Urgentni centar. Nikola je imao povrede glave, a Svetlanine povrede su bile opasne po život. Imala je nagnječenje mozga, krvarenje u mozgu, prelom karlice, grudnog koša i tri dana kasnije je preminula. Osumnjičeni je bio u pritvoru, ali mu je ukinut nakon žalbe njegovog branioca - navodi se. 

Nakon sudara, povređeni supružnici su prevezeni u Urgentni centar. Nikola je imao povrede glave, dok su Svetlanine povrede bile teške i opasne po život. Nažalost, tri dana kasnije, Svetlana je preminula.

- Osetio sam snažan udarac, a kad sam se probudio video sam moju Cecu kako nepomično leži metar od mene, celu krvavu, ali nisam mogao da se pomerim da joj pomognem - rekao je tada povređeni Nikola.

Osumnjičenom je odmah urađen alko-test, koji je pokazao da je imao 1.55 promila alkohola u krvi. Nakon incidenta, osumnjičeni je bio smešten u pritvor, ali mu je kasnije pritvor ukinut nakon žalbe njegovog branioca.

- Taj dan mi je bio najgori, a bio mi je rođendan. Sećam se samo udarca i kad sam otvorio oči tražio sam od brata da me vodi kući, nesvestan šta se dogodilo. A onda sam pogledao oko sebe, video narod i automobile i moju Cecu kako nepomično leži, a krv joj je išla iz usta, bio sam siguran da nije disala - kaže. 

Svetlana Đokić je ostavila za sobom osmoro dece i unuke koje je negovala s ljubavlju kao da su njena sopstvena deca. Njena tragična smrt je ostavila dubok trag u porodici i zajednici, te je optužnica podignuta kako bi se odgovornost osumnjičenog utvrdila pred sudom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading