''IZBODOSMO RANKA KAO KRME, SKVIČAO JE!'' Kavčani preko Skaja Zvicera obavestili o napadu u Spužu: Bodež je bio u MOKRAĆI i DOMESTOSU!

Autor:

Hronika

25.09.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna razbijena Skaj komunikacija otkrila kako su kavčani obaveštavali Zvicera o napadu na Ranka Radulovića u Spužu.

''IZBODOSMO RANKA KAO KRME, SKVIČAO JE!'' Kavčani preko Skaja Zvicera obavestili o napadu u Spužu: Bodež je bio u MOKRAĆI i DOMESTOSU!

Foto: printscreen/mup, e-stock

Služba Evropola i nadležni organi Francuske, razbijanjem kriptovane Skaj komunikacije su otkrili poruke za koje se sumnja da su povezane sa navodnim članovima kavačkog klana, a vezane su za incident koji je izbio 2020. godine u Istražnom zatvoru u Spužu kada je ranjen Ranko Radulović.

Sumnja se da je jedan od zatvorenika javljao ''kavčanima'' stanje unutar zidina, prenosi crnogorski Dan.

- Konkretno, ovaj materijal predat je na razmatranje kao dokaz u sudskom postupku koji se vodi protiv pripadnika kavačkog klana. Kako se navodi u dokumentima u koja je portal Dan imao uvid, lice R. M. je na Skaju bilo pod šifrom 57F793, pod imenom Bufalo, a R. Z. COD 5EC9EC, pod imenom Born (dokumentacija sadrži puna imena ovih lica - prenose pomenuti mediji, a kako su ranije preneli mediji nadimak Born na Skaju imao je Radoje Zvicer.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Radoje Zvicer

Podsetimo, Ranko Radulović je 2020. godine izboden u Istražnom zatvoru, tokom šetnje ''u krugu'', a poliicja je izvestila da ga je radnio Nikola Drecun i to improvizovanim bodežom. Drecun je pred podgoričkim Višim sudom 20.7.2023. godine rekao "da je to uradio sam bez ičije pomoći i da niko nije znao za tu njegovu nameru".

- Dok sam ležao u zatvoru nepomičan zbog operacije, čuo sam nekoliko puta glas koji je govorio da će me ubiti Radulović i da će mi silovati sestru i baciti u smeće. Nisam to mogao više da podnesem. Pretio je mojoj porodici. Zatim sam jedan dan čuo Ranka Radulovića koji mi je pretio. Htio sam samo da ne dira više moju porodicu - kazao je tada optuženi Drecun i dodao da njegove reči potvrđuje snimak iz zatvora na kojem je zabeležen ovaj incident.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/ portalvijesti2

Ranko Radulović

Deo pomenute SKAJ komunikacije:

Bengal: Izbosmo Ranka, kao krme.

Born: Ko je?

Bengal: Bufalo

...

Born: Hahahahaha

Born: Je li skvičao?

Bengal: Jeste brata mi zgrada odzvanjala

...

Bengal: U domestosu je bodež bio

Born: Nije Ragi ništa dva uboda sa leđa, jedan ispod lopatice negde a jedan oko bubrega, nije ništa vitalno povredio, ali je ušao na veliki krug skinuo katanac i došao na pola kruga i izbo ga niko nije reagovao ni komandiri ni njegovi iz sobe

Born: Je li tako bilo?

...

Bengal: Nije ih niko dirao

Bengal: Rečeno je da se niko ne meša

...

Born: E to je poniženje

...

Bengal: Bio je bodež u mokraću i domestos tako se zarazi s****

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading