NASTAVLJENO SUĐENJE DARKU ŠARIĆU I NJEGOVOJ GRUPI: Policajac tvrdi da nije šurovao sa bratom narko bosa - lagali smo i zavlačili Duška za državljanstvo!

Autor:

Hronika

25.09.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je izvode pisani dokazi u procesu protiv Darka Šarića i njegove ekipe.

NASTAVLJENO SUĐENJE DARKU ŠARIĆU I NJEGOVOJ GRUPI: Policajac tvrdi da nije šurovao sa bratom narko bosa - lagali smo i zavlačili Duška za državljanstvo!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug

Suđenje Darku Šariću

Suđenje Darku Šariću i njegovoj grupi za planiranje ubistva Nebojše Joksovića, ključnog svedoka saradnika u postupku protiv Šarića za međunarodni šverc kokaina, nastavilo se jutros u Višem sudu u Beogradu.

Ovaj slučaj se zasniva na porukama sa "Skaj" aplikacije za šifrovanu komunikaciju, koju je Šarić navodno koristio tokom 2020, iako se tada nalazio u pritvoru u Beogradu. 

Posle izjašnjenja optuženih da nisu krivi  na prvim ročištima u avgustu,  danas je izvode pisani dokazi. 

Na ekranu pred svima je potvrda o pretresu stana optuženog policajca Milutina Radovanovića koju je potpisala njegova supruga Tijana. Na potvrdi piše da je iz stana policajca uzet zahtev Duška Šarića za prijem u državljanstvo RS, koji je pronađen ispod resivera od video nadzora. 

Advokat Radovanovića, Veljko Delibašić kaže da Milutinova supruga Tijana nije potpisala svojevoljno dokument i da je tog dana osam sati i više zadržana u SBPOK. Tvrdi da je to potvrda neistinite sadržine.

Milutin Radovanović traži reč i priznaje da je ispričao u svoj odbrani sve vezano za Šarićev zahtev. 

- Ova potvrda je pribavljena na nezakonit način i ona je protivzakonita. Ovde piše da je ovo bilo u sedam ujutru u vreme kad je moja supruga bila na poslu. Uhapsili su je pred zaposlenima i mušterijama u svojstvu građanina, a držali su je tamo devet sati.
Doživela je nervni slom jer su je devet sati ispitivali. Što se tiče zahteva Duška Šarića tačno je da su ga uzeli iz mog stana iz naše spavaće sobe jer ja sam i rekao da je Duško legitimno podneo zahtev, a Danilo i ja smo ga lagali i zavlačili. Bukvalno ništa nismo uradili, odnosno preduzeli neku radnju da mu izađemo u susret u vezi sa državljanstvom - rekao je u svoju odbranu Milovanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading