POLICAJAC PRIZNAO: Moja veza sa Duškom Šarićem je bila kao ljubavna - ministar Stefanović je sve znao! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.09.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje je završeno u 13. 40 i nastaviće se krajem septembra u dva termina.

POLICAJAC PRIZNAO: Moja veza sa Duškom Šarićem je bila kao ljubavna - ministar Stefanović je sve znao! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug

Suđenje Darku Šariću

Danas je otvoreno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Darka Šarića, koja ima 15 članova. Ova grupa se suočava sa optužbama koje uključuju planiranje ubistva svedoka saradnika u postupku koji se protiv nje vodio zbog krijumčarenja kokaina. Suđenje se odvija u Specijalnom sudu u Beogradu.

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Darka Šarića za planiranje ubistva Nebojše Joksovića ključnog svedoka saradnika u postupku protiv Šarića i njegove kriminalne grupe za međunarodni šverc kokaina nastavlja se danas gde se juče stalo.

Na početku je odbrani i okrivljenima uručen podnesak u kojem se TOK izjašnjava na njihove predloge, a onda je prozvan Šarić da kaže šta ima u svoju odbranu.

- Apsolutno nisam učinio nijedno krivično delo koje mi se stavlja na teret.  Cela optužnica se zasniva na tome da sam ja nešto pisao i bez ijednog dokaza za to. Nisam pisao, niti sam imao telefon, niti imao bilo kakvu komunikaciju sa optuženim za vreme kada oni to tvrde. Branim se od fikcije, od nečeg iluzornog i to me ubija. Mislio sam da osim logike kojom  reče tužulac da se služi treba da ima i nešto materijalno, čvrst dokaz - rekao je Darko Šarić. 

Foto: Tanjug

 

Šarić osporava svaku tačku optužnice

- Ova optužnica liči na scenario za film. Voleo bih da prisustvujem ja ili moji branioci kada veštače te poruke. Ko zna ko je to pisao i kada. Ja nisam. Napisali su u optužnici  da smo nabavljali oružje , automobile, a nema ih. Skaj nisam imao - rekao je Šarić pa nastavlja: Ajde neka kažu gde je puška, adresu stan, neka pokažu...makar čauru... Nikakve poruke sa Milanom Vučinićem nisam razmenjivao, takođe nisam sa Bojanom Stanojkovićem i nije mi nabavljao puške. Pare nisam davao Odoviću da on daje nekom tamo. Joksovića sam pokušao da deskreditujem na sudu, ali to je ovde nemoguće i digao sam ruke, tako - rekao je Šarić i poručio da mu je optužnica smešna i nameštena. 

- Smešna je optužba da hoću da ga akreditujem dva meseca posle. pravosudne presude u postupku u kojem je lagao i uhvatio sam ga sto puta. Aca Boškovića sam kasnije upoznao, ali Alena nikakvog nisam poznavao. Za Mirkovića sam prvi put čuo za ovde. Uroša takođe ni čuo ni video. Dejan mi je bio neposredni advokat i njega sma jedinino znao. Gde je tih 50 hiljada za koje mog brata optužuju. Ovde se zna kad ručam, kad šetam, kad sam sina dobio. Svaki moj korak se zna , a ja kao bajagi imam skaj na 20 metara od glavnog tužioca - rekao je.

- Tu sam da se izjasnim kako to ja dadoh novac, kome ga dadoh. Pred novu godinu 21. sam pušten. Stotine pretresa, svakog mesece nas skidaju gole i nikada telefon mi nisu našli - istakao je Šarić. 

Dejan Lazarević advokat Darka Šarića koji je uhapšen kao visokopozicionirani član njegovog klana ne krije opčinjenost Šarićem. 

- Osam godina sam bio advokat Darka Šarića. Meni je ponos i čast što sam branio Darka Šarića. Takvog čoveka nisam upoznao, dobar čovek koji samo zna da kritikuje. Imaću o čemu da pričam svojim unucima. Prikupljao sam dokaze i reagovao da se nezakonitosti kojih je bilo dosta isprave. Početkom maja je kod mene došao Nikolašević i rekao mi je da su ga iz valjevske policije zvali načelnik kriminalne službe - rekao Ristić Dalibor, Cvetanović i Joksović spremaju njegovo ubistvo.

On je bio sa njima verovatno na policijskoj akademiji. 

Foto: Tanjug

 

Nisam mu verovao jer mi je zvučalo nemoguće da mu to kaže načelnik kriminalističke policije u Valjevu. Sutradan smo otišli kod načelnika, rekao je da je istina, da je dobio to službenim putem iz Loznice, da je Dalibor Ristić koji je tada vođen kao doušnik policije, došao i rekao. Da je plan bio da Nikolaševića dignu u vazduh kada bude vozio, i rekli su mu da Nikolašević ne vozi u automobilu suprugu i dete - ispričao je Lazarević citirajući načelnika:

- Mi imamo dva načina rada. Mi obaveštavamo kad imamo saznanja da bi se čovek čuvao. Slučaj je prijavljen TOK i  predmet je bio kod njih i u tužilaštvu u Valjevu.

- U toku maja sam dobijao od TOK spise i na osnovu toga sam postupao i radio. Nikolašević je čovek koji voli svakodnevno da rešava probleme, da diže na malo viši nivo i on je anagažovao još nekoliko advokata. Dobijao sam informacije iz TO, tužilaštva u Valjevu, prezentovao sam na glavnom pretresu - dodao je Lazarević.

- On je naveo i da je Dalibor Ristić pisao neku ručnu izjavu koju je dostavio Nikolaševiću i da je zbog toga bio opserviran tokom postupka za šverc kokaina. Nikolašević je čovek koji voli svoje probleme da diže na viši nivo i pitao me je za saglasnost da angažuje još jednog advokata lokalnog jer ja nisam mogao da idem - prepričao je Lazarević. On nadalje negira da je sprečio da se vodi postupak protiv Darka Šarića. 

- Da li mislite da sam ja kao advokat mogao da sprečim da se vodi postupak protiv nekoga? - rekao je Lazarević.

- Sreća moja što je poligraf pokazao da je Ristić potpisao. To je ono što želim da kažem, a posle odobrenja i saglasnosti svedoka mogu da se izjasnim na sve - rekao je advokat i prepričao kako je uhapšen u aprilu prošle godine.

- Lišen sam slobode u svojoj kancelariji. Policajci su bili izuzetno korektni i bili su u direktom kontaktu sa nekim od tužioca. U kancelariji imam oko 240 registratora. Oni su rekli da je to stan, a da mi je kancelarija na drugom mestu. Zapečatili su mi 84 registratora i sve fotografisali, a ja imam mnogo pritvorskih predmeta, pa sam s eplašio da neko može mene da optuži ako nešto iscuri u javnost - brani se Dejan Lazarević.

On istiće da slao poruke preko skaja i da nije imao takav telefon.

- Policajci su me pitali-Hoćes da ides na poligraf, ali tužulac kaže d samo može na moj zahtev - ispričao je Dejan Lazarević  u svojoj odbrani pred Specijalnim sudom.  

Danilo Odović tvrdi da nije kriv i da nije počinio nijedno krivično delo.

- Nisam kriv, nisam član nikakve organizovane kriminalne grupe niti imam pojma da je bilo ko ovde član kriminalne grupe. Nisam koristio skaj telefon. Stavlja mi se na teret da sam nekoga pratio, da sam nosio novac, ništa od toga nisam radio. Jednostavno, ja nemam od čega da se branim i samim tim u ovoj fazi postupka ne bih ogovarao ni na pitanja, jer nikakva saznanja o tome što mi se stavlja na teret ja nemam - kratko je rekao Odović.

Aleksandar Bošković koji je inače ranije bio u bekstvu, ukratko je izneo odbranu.

- Nisam kriv ni po jednoj tački, nemam od čega da se branim. Kunem s e krstom časnim nijednu lošu stvar nisam uradio. Nije mi nađen nikakav telefon u pretresu i to je to, a na pitanja mogu u kasnijim fazama postupka da odgovaram - rekao  je Bošković.

Posle njega, inače optuženog  da je postupajući po nalozima osumnjičenog Šarića, organizovao sa drugim pripadnicima klana, a potom i nabavili eksplozivnu napravu, prikupljali podatke o putničkom vozilu, mestu parkiranja vozila, adresi stanovanja, dnevnoj rutini Gorana Nikolaševića, fotografisali vozilo, obezbedili stanove za skrivanje lica koja bi izvršila podmetanje eksplozivne naprave odbranu iznosi policijski službenik Danilo Dača  Stojanović.

Poštovani sude i javnosti ja sam pukovnik srpske policije, 18. mesec sam u pritvor. Bio sam predmet medijskog linča sa ogromnom štetom pričinjenom mojoj porodici i meni. Želim da vam predstavim svoju biografiju da vam se predstavim da se zna o kome se ovde radi.. Ovo je bitno za moju čast za dostojanstvo moje porodice i potomaka - rekao je Dača pa nastavio da se predstavlja čak i kroz podatke o roditeljima.

- Rođen sam u Beranama u čestitoj porodici. Majka Dušanka penzionisani bankarski službenik. Otac Predrag načelnik BIA  bio je moj uzor, on je nosilac ordena. Otac mi je prisilno penzionisan jer je satanizovan od strane Mila Đukanovića jer nije želeo da pristane na ono što je tražio. Zbog toga se nastavio progon njega i naše porodice zbog čega sam ja službovao u Srbiji a ne Crnoj Gori gde sam želeo da radim - ispričao je Stojanović. 

Kaže da je završio gimnaziju, pa policijsku akademiju, a onda da je bio na brojnim rukovodećim pozicijam u policiji. da je bio obaveštajac koji ni sa kolegama nije smeo da razgovara o tajnim stvarima koje je radio.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug

 

- Bio sma pomoćnik komandira na Voždovcu pa na Paliluli. Bio sam u ekipi koja je sprečila ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, trenutno sam
glavni koordinartor u jedinici za obezbeđenje. Ima dvoje predivno dece Aleksu i Sofiju koju nisam video 18 meseci i sve vreme
 - rekao je Stojanović i skoro zaplakao kad je spomenuo decu. 

U vrlo afektivnom izlaganju predstavljajući sebe u najboljem svetlu, Stojanović tvrdi da nije zloupotrebio službeni položaj nikada i ničim, pa je zapretio.  

- Za ovo što mi je urađeno neko će debelo odgovarati, a ne mislim na vas sudija. Nisam prljavi policajac - kaže. 

Policajac se brani pred sudom: Nisma prljavi policajac, doušnike sam imao po pravilima službe, ali ne mogu da kažem odakle poznajem Boškovića

Stojanović tvrdi da je obavljao časno kriminalističko-obaveštajne poslove u službi u kojoj je radio. Objasnio je šta je njihov posao.

To je samostalna služba u UKP i ona se bavi prikupljam informacija. Do saznanja dolazimo samo preko operativnih veza, informatora ili doušnika. Ova služba je BIA u malom u okviru MUP-a. Zadatak operativaca je da identifikuju lice, saznaju sve o njemu, stupe u kontakt sa njim, zadobiju poverenje i uspostave odnos saradnje kako bi na kraju došli do informacija do kojih inače konvencionalnim metodama ne bi mogli da dođu. Tako se dobijaju jače, ekskluzivnije informacije. Faktički, sa jednom kategorijom se stvara ugovorni odnos, gde ta operativna veza ima prava da bude nagrađena ako donese dobru informacije, da bude plaćena, čak i da ukoliko bude recimo ubijena da troškove sahrane snosi MUP. Znači, postoji prijateljska veza, prijatelj, drug od kog možete da saznate, informator i operativna veza. Imena tih lica se ne otkrivaju nikada nikome, ni kada vas puste niz vodu. Operativne veze traju zauvek, nisu vlasništvo naše lično, nego države Srbije, to znači kada se ode u penziju, prenosi se na mlađe kolege - rekao je Stojanović objasnivši da njegova služba ubacuje prikrivene islednike u predmete.

Nadalje, tvrdi da nije vršio krivična dela niti bio član Šarićeve kriminalne grupe već da je radio u interesu države i službe. 

Foto: Tanjug, republika

 

- Prikupljao sam saznanja, prosleđivao ih rukovodiocima i najvišim oranima vlasti ove države. To bi sudija bilo kao da vama sude zbog toga što ste pred sudom otvorili glavni pretres protiv neke grupe. Nikada nisam bio član kriminalne grupe, niti sam znao da je postojao bilo kakav plan. Nikada niko preko mene nije usmeravao neku istragu da se usmeri na osobe koje nisu krive. Niti sam dostavljao podatke o radnjama policijskih službenika, posebno naglašavam da mi Darko Šarić nije davao nikakve informacije, niti sam komunicirao sa njim - ističe Stojanović.

Odgovorio je i na optužbe da mu je kolega Danilo Odović dao  skaj telefon i da je preko optuženog Boškovića prosleđivao informacije kriminalnog grupi za novac.

- Skaj je za mene kao neki fantom kog biste doveli ovde, nema ni jedne jedine moje poruke da sam nekome nešto posao. Nikakve informacije iz BIA niti MUP nisam dostavljao Aleksandru Boškoviću, nisam vršio bilo kakav uticaj na Dalibora Ristića niti stupao u kontakt sa policijom u Valjevu da usmerim istragu u pogrešnom smeru. Posebno želim da naglasim da nisam primao novac od Darka Šarića niti bilo koga drugog. Darko i Duško Šarić nisu me podstrekavali ni na šta, niti bi ikada na to pristao i da jesu. Posebno naglašavam da mi Bošković nikada nije dao neki novac, niti obezbedio građevinski materijal i nameštaj za vikendicu na Kosmaju - brani se Stojanović.

- Želim da kažem da su protiv dvojice visokih starešina službe unutrašnje kontrole podnete krivične prijave i da su smenjeni upravo iz razloga što su podnosili lažne krivične prijave protiv policajaca - rekao je optuženi policajac. 

On tvrdi da nije tačno da je Darko Šarić platio proslavu rođendana njegove ćerke. 

- Milutin Radovanović i ja smo sedeli na splavu i nazdravljali povodom rođendana moje ćerki i palo mi je odjednom na pamet da mogu tu da napravim ćerki slavlje za najuži krug ljudi. Ostavili su mi nekoliko stolova u jednom delu splava. Rezervaciju mi je potvrdio Aleksandar Bošković i imao sam 16 gostiju. Muzika je bila uživo pa nisam imao taj trošak. Na kraju večeri ja sam platio račun jer ne bi bilo ni normalno da to neko drugi uradi umesto mene za ćerku koju sam dobio prvu u životu - brani se Dača od ozbiljnih opružbi. 

Naveo je da je proslavu plati 90.000 dinara, a ne 3.000 evra, jer kaže da toliko to ne bi koštale ni u Hiltonu piće i meze koje su imali.

Sudija je Stojanovića prekinuo pitanjem odakle poznaje Boškovića.

- To je ono o čemu ne mogu da govorim - rekao je policajac.

Danilo Stojanović tvrdi da nije kršio pravila službe sarađujući sa kriminalcima među navijačima. 

Foto: E stock, Youtube

 

- Rešenjima Nebojše Stafanovića, načelnika UKP Dejana Kovačevića i direktora Vladimira Rebića bile su formirane dve radne grupe prema navijačima. Milutin i ja smo imali neke svoje pozicije u svim navijačkim grupama i došli smo do operativnih informacija da trvenja između navijačkih grupa Zvezde i Partizana mogu da eksaliraju. Dat je nalog da pojačamo operativu. Radilo se o organizovanim navijačiku grupama sa bezbednosnom kulturom, pa smo pokušavali na druge načine da dođemo do informacija - kazao je Stojanović i onda otkrio tehnike obaveštajaca. 

- Morali smo da saznamo gde slave rođendane dece, gde treniraju da bismo mogli da im priđemo pod izgovorom zajedničkih interesovanja. Kontakte smo vremenom produbljivali, naročito je teško bilo da se približimo navijačima Crvene zvezde koji su se ježili na to da neko iz službe sedi sa njima - ispričao je Stojanović pohvalivši da je ipak uspeo da uspostavi kontakt sa navijačima Zvezde, kao i Principima Veljka Belivuka. 

Sve smo to izložili ministru i načelniku UKP i tražili da se stave na mere, ali njihov i Rebićev stav je bio da se gase i ukidaju naše grupe koje su se bavile tim operativnim obradama - kazao je Dača i priznao da su njegov kolega Milutin, takođe optužen u "slučaju Šarić" nastavili da traže saradnike u klanu Belivuka i isleđuju ih.

- Mi smo nastavili rad bez obzira na gašenje tih radnih grupa, izveštavali smo rukovodstvo i komunicirali i sa BIA, odnosno sa Markom Parezanovićem, načelnikom sektora za bezbednost u BIA. Saznali smo da su navijači rezigirani prema našoj državi jer ne štiti dovoljno crkvu i naš narod u Crnoj gori i da su čak planirali da se priključe litijama u Crnoj Gori. Međutim, saznali smo od naših operativnih veza u Crnoj Gori da to zna i ANB i da planiraju da ih pohapse na granici i to prikažu kao pokušaj destabilizacije Crne Gore od stane Srbije - izneo je u svojoj odbrani Danilo Stojanović tvrdeći da su osujetili taj pokušaj tako što su "pustili dezinformacije kako bi preusmerili taj odlazak u Crnoj Gori na održavanje mirnih prostesta podrške u Beogradu".

Policijski obaveštajac Milutin Mika Radovanović kaže da je njegov drug i kolega Dača, Danilo Stojanović već ispričao kako su i šta radili i da će on biti kratak u izlaganju, ali nije bilo tako. 

- Nisam kriv ni zajedno krivično delo koje mi se stavlja na teret. O meni je napravljena slika da sam prljavi policajac, prljava značka, član kriminalne grupe i narko diler. Tužilaštvo je krivo za to jer je dalo lažne podatke u medije i napravilo nam nenadokandivu štetu.Dokazaću da sam pošteni policajac, pokušali su da mi unište karijeru. Tokom karijere sam uvažavan i nagrađivan i imao sam rezultate iznad proseka. Radio sam islednik u službi  i na najtežim poslovima . Radio sam samo u interesu službe i države. Nikada nikome nisam dostavio podatke o našim odbranam, niti o postupanjima policijskih službenika. U to vreme sam bio zamenik načelnika službe za kriminalno-obaveštajne poslove. Ja sam iz dobrostojeće porodice i nisam imao potrebu da se bavim kriminalnom, a nisam tako ni vaspitan. Oženjen sam i otac dvoje maloletne dece - rekao je Radovanović.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/J. Ilic

 

Negirao je taksativno sve za šta se tereti u optužnici

- Šarić ili bilo ko iz grupe nije izdavao naloge.Odović mi nije dao skaj niti bilo šta drugo. Dalibora Ristića nikada nisam ni video. Vladu Jeretića sam kontaktirao. Pozivao sam Bulatovića da bih pitao gde je Jeretić.Nisam nikad primio novac od bilo kog ovde uhapšenog - rekao je između ostalog optuženi obaveštajac. On je istako da je sa radom njega i njegovog kolege Stojanovića bio upoznat ministar Stefanović i policijski načelnik. 

- Lično sam razgovarao sa ministrom Nebojšom Stefanovićem. On je već bio upoznat sa događajem u Inđiji, kada je 2020. došlo do sukoba navijača Crvene zvede sa saobraćajnom policijom, pred utakmicu Zvezda - Inđija. Danilo Stojanović nije sa mnom bio u Staroj Pazovi, on je tada bio u izolaciji zbog bolesti. Objasnio sam Stefanoviću kako možemo da im priđemo i on se saglasio sa tim. Direktno me uputio na Dejana Kovačevića. Pre toga, napisana je isprava i zavedena kao storo poverljiva, jer sve što služba radi je strogo poverljivo i tajno, kao BIA. S tim papirom sam otišao kod Kovačevića, i on se takođe saglasio i dao mi nalog za dalje postupanje. Sa tom ispravom sam otišao u Staru pazovu, predao je tužiocu, objasnio zašto su nam potrebni navijači i on se saglasio sa svim. U tom dogovoru sa glavnim tužiocem Nikolićem, ja sam kontaktirao načelnika policije Stara Pazova da mu objasnim - negirao je navode optužbe koji se odnose na to da je nezakonito posredovao da se iz pritvora pusti navijač Uroš Radovanović, koji se ranije prezivao Mišić- govorio je usplahireno Radovanović.

- On se dotakao događaja iz 2017. kad  je navijačka huliganska grupa sa jednog dela tribine htela da preuzme tribinu od drugog, i kada su u pomoć zvali Hrvate, huligane. Šta vam to pokazuje, da kriminalne grupe skreću mnogo veliku pažnju navijačkih grupa i spremni su da sve učine da preuzmu tribinu - rekao je Mika. 

Iako njegov kolega Stojanović prethodno nije hteo da otkrije sudiji odakle poznaje Aleksandar Boškovića, Radovanović je otkrio da prirodu njihovog odnosa, te da su ga koristili.

- Boškovića poznajem 10 godina i on nije znao da on ne zna da kod nas ima dosije. Preko njega, a da to on nije znao, došli smo do Duško Šarića koji označen kao bezbedonosno interesantno lice. Naš posao je da se družimo i da od njega vaćarimo informacije koje skladištimo i o tome obaveštavamno šefove. Ministar Stefanović je bio obavešten i uključen u sve. Duško nije imao pojma da koristimo njegove informacije u cilju istraga. To je kao ljubavna veza, vi lažete njih , oni vas. Morate da lažete i mažete da bi došli do cilja. Neko oseti, primeti, a neko nikada - otkrio je obaveštajac. 

Advokata Danilo Šarić traži da se njegov prezimenjak i u ovom postupku označeni vođa klana, uputi odmah na izdržavanje kazne zatvora.

- Darko Šarić je poslat na izdržavanje kazne pre godinu dana pravosnažnom presudom za međunarodni šverc kokaina, a on se ovde nalazi u pritvoru. Drugi osuđeni su ekspresno upućeni, a on nije. U tom smilsu se vrši na njega diskriminacija jer primat ima mera izdržavanja kazne u odnosu na meru izdržavanja pritvora. To je Darkovo ljudsko, elementarno pravo - rekao je advokat Danilo Šarić.

Sudija se sažalio: Vidim da gubite dah, branite se sa slobode /ako nije prejako

Konsiljere vlasnik fudbaskog kluba

Duško Mirković treći policajac optužen u ovom postupku sa grupom Darka Šarića, u svoju odbranu rekao je da nije izvršio krivična dela koja mu se stavljaju na teret i istakao da u životu nije imao skaj telefon. 

 - Poznajem advokata Dejana Lazarevića, pre svega kao zaljubljenika u fudbal. Moj sin je trenirao fudbal u BASK klubu koji je od Bojana Radovanovića preuzeo Dejan Lazarević - rekao je optuženi Mirković koji je istakavši da da je imao ukupno dva kontakta sa advokatom Lazarevićem.

Pojašnjava da je pomogao advokatu da postavi reklamu  i da su se drugi put dogovarali sa Bojanom Radovanovićem oko prodaje golf automobila, koji su prvo dali Radovanoviću a potom kada je njegov sin napravio incident, predali prijateljici Dejana Lazarevića.

- Moj kontakt sa Lazarevićem je bio površan, 2020. tada nije bezbednosno interesantan. Ja sam policijski službenik o odseku za suzbijanje oružja, učestvovao sam u formiranju UBPOK. Znam velike, bitne informacije i smatram da sam zbog toga lišen slobode - rekao je Mirković koji je zaplakao za pultom/govornicom u sudnici.

Sudija ga je pitao da prekinuo jer primećuje da gubi dah, ali je suspendovani policajac kazao da je u stanju da završi odbranu i požalio se na loše zdravlje dodatno narušeno boravkom u pritvoru. Međutim, nije želeo da kaže šta je u pitanju. 

Sudsko veće saglasilo se da Dušku Mirkoviću ukinu meru napuštanja stana i da se u nastavku postupka brani sa slobode, što je on dočekao sa oduševljenjem. 

Ostali optuženi do daljenjeg ostaju u istom položaju koji sada imaju. 

Uroš Radovanović, ranije Mišić takođe je negirao krivicu rekavši da se on ne nalazi snimku za koje tužioci tvrde da postoji, a on sumnja u to. Tražio je antropološko veštačenje, a istakao je da je kod njega zaplenjena garderoba tuđa.

Suđenje je završeno u 13.40 i nastaviće se krajem septembra u dva termina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading