PUCNJAVA U PRIBOJU, KRICI ODJEKIVALI ULICOM! Otvorili vatru na čoveka ispred kuće - napadač skoro pušten iz zatvora!

Autor:

Hronika

24.09.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je brzo intervenisala i povređenog muškarca prevezla u pribojsku Opštu bolnicu.

PUCNJAVA U PRIBOJU, KRICI ODJEKIVALI ULICOM! Otvorili vatru na čoveka ispred kuće - napadač skoro pušten iz zatvora!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

U sinoćnjem incidentu u starom delu grada Priboja došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac. Incident se dogodio ispred kuće u kojoj je živeo povređeni muškarac, a trenutno se intenzivno traga za napadačem.

Hitna pomoć je brzo intervenisala i povređenog muškarca prevezla u pribojsku Opštu bolnicu. Prema izveštajima, muškarac je zadobio rane na telu, ali se nalazi van životne opasnosti. Još uvek nije jasno koliko je osoba bilo uključeno u incident, niti se znaju detalji o motivima napada.

Prema nezvaničnim izvorima, svedoci su čuli pucnjeve, a potom i vrisak povređenog mladića, što je izazvalo zabrinutost među stanovnicima tog dela Priboja.

Nedavno se saznalo da je povređeni muškarac imao kriminalni dosije i da je nedavno izašao na slobodu nakon izdržane zatvorske kazne. Ovo podseća na mogućnost da je sukob možda povezan sa njegovom prošlošću, ali istraga će morati da utvrdi tačne okolnosti i motive pucnjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading