U BELIVUKOVOM ŠTEKU GOMILA PARA I ZLATAN LANČIĆ SA OVIM IMENIMA: Dosad nepoznati detalji sa pretresa jednog od stanova Velje Nevolje

Autor:

Hronika

21.09.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belivuk je zatražio da se saslušaju svi svedoci koji su prisustvovali svim pretresima vezanim za njegovo ime.

U BELIVUKOVOM ŠTEKU GOMILA PARA I ZLATAN LANČIĆ SA OVIM IMENIMA: Dosad nepoznati detalji sa pretresa jednog od stanova Velje Nevolje

Foto: ST/N. PANČIĆ

U stanu koji je koristio šef kriminalne grupe Veljko Belivuk, u Gandijevoj ulici pronađena je velika količina novca, za koje vođa klana kaže da nema saznanja.

Na potvrdi o oduzetim predmetima u stanu koja se odnosi na Belivuka, navedeno je da je popisano preko 400 novčanica u apoenima od 50, 100 evra, kao i mađarskim forintama i turskim lirama.

Ukupan iznos je 31.700 evra i 369.000 dinara. Osim toga, kako se navodi, u tom stanu su pronađeni i ključevi nekoliko automobila, kao i zlatan lanac sa pločicom "Veljko Bojana Teo Ela".

Belivuk je zatražio da se saslušaju svi svedoci koji su prisustvovali svim pretresima vezanim za njegovo ime, i rekao da ne zna ništa o pretresu u Gandijevoj.

Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu sudi se organizovaj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading