OVAKO JE GLUMICA OPISALA JEZIVE BATINE MIKE ALEKSIĆA: Šamarao me je i tukao otvorenim šakama, glavom sam udarila o ormar!

Autor:

Hronika

19.09.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je istakla da je dominantno osećala strah od Mike Aleksića, uz telesne bolove i poniženje koje trpela i zbog kojih je planirala i suicid.

OVAKO JE GLUMICA OPISALA JEZIVE BATINE MIKE ALEKSIĆA: Šamarao me je i tukao otvorenim šakama, glavom sam udarila o ormar!

Foto: Republika.rs

Milena Radulović, glumica danas je prvi put pred Višim sudom u Beogradu ispričala da je Mika Aleksić osim što je vređao, polno uznemiravao i silovao, tukao i pretio joj.

O batinama je rekla sledeće:

- Više puta me je našamarao, tukao me je otvorenom šakom u predelu ramena, po licu i po glavi, i gurao me je dok nisam udarila glavom o ormar - rekla je Radulovićeva. 

Ona je istakla da je dominantno osećala strah od  Mike Aleksića, uz telesne bolove i poniženje koje trpela i zbog kojih je planirala i suicid.

- Pretukao me je pred decom na sred časa i svi su tapšali misleći da je u pitanju vežba glumačkog zadatka iako sam ja znala da nije nego da me Mika kažnjava - rekla je vidno uznemirena glumica danas u Palati pravde.

Nju je iz publike došao da podrži njen dečko Ognjen Janković iz grupe " Beogradski sindikat", kao i  kolege Milan Marić i Aleksandar Radojičić uz još nekoliko prijateljica i prijatelja.

Milena je rekla da su je Mikine pretnje paralisale jer se plašila da može da joj naudi.

- Podvlačio je da ako se otkrije i ako nekom kažem nešto protv njega da će me odvojiti od mojih prijatelja koji su bili centar mog sveta i da će me se gaditi moj tadašnji partner - opisala je Aleksićeve pretnje.

Optuženi Aleksić se  u više navrata čudio Mileninim navodima raširenih očiju, a povremeno se i podrugljivo osmehivao onome što je izjavila.
 
Tokom svedočenja Milena je stajala za govornicom, a Mika je sedeo bočno iza nje i mogao je da povremeno vidi njen desni profil. 

Radulovićeva je imala kosu vezanu u niski repić, a bila je odevena u crnu svedenu dugačku haljinu sa tri četvrti rukavima, blago nabranu ispod grudi. Delovalo je kao da nije našminkana ili da ima vrlo malo mejkapa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading