U MILATKOVIĆU KOD RAŠKE U BOŠKOVOJ KUĆI PRONAĐENA DVA UGLJENISANA TELA! Tuga do neba zavila meštane u crno - SUMNJA SE NA JEDNO!

Autor:

Hronika

19.09.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u kojoj se tragedija dogodila pripadala je Bošku V.

U MILATKOVIĆU KOD RAŠKE U BOŠKOVOJ KUĆI PRONAĐENA DVA UGLJENISANA TELA! Tuga do neba zavila meštane u crno - SUMNJA SE NA JEDNO!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

U ranim jutarnjim časovima, u naselju Milatković kod Raške, dogodila se tragična nesreća u kojoj su život izgubile dve osobe, čija su tela pronađena u ugljenisanom stanju. Prema informacijama sa lica mesta, sumnja se da su žrtve nastradale u požaru koji je izbio nekoliko minuta nakon ponoći.

Kuća u kojoj se tragedija dogodila pripadala je Bošku V., vlasniku iste. Detalji o identitetu žrtava i okolnostima požara za sada su ograničeni, a lokalna policija trenutno sprovodi istragu kako bi utvrdila uzrok požara i okolnosti u kojima je do njega došlo.

Nadležno tužilaštvo je obavešteno o ovom slučaju i naložilo je obdukciju tela kako bi se utvrdile tačne okolnosti smrti i uzrok požara. Očekuje se da će dalja istraga pružiti više informacija o ovom tragičnom događaju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading