UHAPŠEN VOZAČ HITNE POMOĆI! Krio kilograme narkotika u sanitetu - detalji zaplene u vozilu kod Novog Pazara!

Autor:

Hronika

13.09.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon zaustavljanja, policajci su odlučili detaljno pregledati vozilo.

UHAPŠEN VOZAČ HITNE POMOĆI! Krio kilograme narkotika u sanitetu - detalji zaplene u vozilu kod Novog Pazara!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Policajci u Novom Pazaru otkrili su tri kilograma marihuane u sanitetu Hitne pomoći tokom saobraćajne kontrole. Nezvanično saznajemo da su policajci zaustavili sanitet s registarskim oznakama iz Raške na putu između ova dva grada.

- Sanitet je zaustavljen u blizini naselja Šestovo, kod Novog Pazara. Policajci su nakon toga priveli vozača kombija Hitne pomoći, a sanitet odvezli ispred Policijske stanice i obavili detaljan pretres - kažu.

Nakon zaustavljanja, policajci su odlučili detaljno pregledati vozilo. Sanitet je pregledan u blizini naselja Šestovo, kod Novog Pazara. Vozač kombija Hitne pomoći je priveden nakon što je droga pronađena, a sanitet je odvezen ispred Policijske stanice radi daljnjeg pregleda.

- Nakon što je droga nađena, vozač saniteta je priveden u prostorije lokalne policijske stanice kako bi se utvrdilo da li ima veze sa pronađenim narkoticima - dodaje se.

Tokom detaljnog pregleda vozila, pronađeno je tri kilograma marihuane. Policija sada provodi istragu kako bi utvrdila veze vozača saniteta s pronađenom drogom.

- Sanitet je, nakon što je droga pronađena, prevezen u prostorije policije kako bi bio još detaljnije pregledan - kažu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading