POČETKOM NOVEMBRA POČINJE SUĐENJE ZA UBISTVO U UGRINOVCIMA: Osumnjičeni na priprenom ročištu negirao krivicu, ali je jednu stvar priznao!

Autor:

Hronika

11.09.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojanu T. (24) sumnjiči se da je 7. decembra 2022. godine oko 14.30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio D.D. u Ugrinovcima.

POČETKOM NOVEMBRA POČINJE SUĐENJE ZA UBISTVO U UGRINOVCIMA: Osumnjičeni na priprenom ročištu negirao krivicu, ali je jednu stvar priznao!

Foto: ST/ N. Pančić

Ubistvo u Ugrinovcima

U Višem sudu u Beogradu danas je za 9. novembar zakazan početak suđenja Bojanu T. (24) koji se sumnjiči da je 7. decembra 2022. godine oko 14.30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio D.D. u Ugrinovcima.

Danas je u tom sudu završeno pripremno ročište kojem javnost nije mogla da prisustvuje, nakon čega je sudija zakazala glavni pretres (suđenje), koje će biti otvoreno za javnost.

Kako Tanjug saznaje, Bojan T. je danas na pitanje sudije kako se izjašnjava o krivici, kratko rekao da priznaje krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je negirao ubistvo.

Kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, optužnicom se Bojanu T. na teret stavljaju krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.


Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim D.D, koji je vozilom BMV X6 došao do kuće gde je okrivljeni živeo kao podstanar, iz neposredne blizine, ispalio pet hitaca iz pištolja u pravcu glave i tela oštećenog.

D.D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke “ Škoda octavia” udaljio sa lica mesta. Nedugo zatim okrivljeni je pozvao policiju i sam se prijavio, nakon čega je lišen slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading