NAKON INTIMNOG ODNOSA POKUŠALA DA UBIJE LJUBAVNIKA! Podignuta optužnica protiv Nišlijke!

Autor:

Hronika

11.09.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvava drama odigrala se 2. novembra prošle godine nešto posle 1 sat iza ponoći u jednom niškom hotelu, a optužena je jeziv pokušaj ubistva isprva pokušala da predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja.

NAKON INTIMNOG ODNOSA POKUŠALA DA UBIJE LJUBAVNIKA! Podignuta optužnica protiv Nišlijke!

Foto: Tanug-Shutterstock

Napad nožem

Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv A. N. (30) iz ovog grada za pokušaj ubistva jer je 2. novembra prošle godine nakon intimnog odnosa nožem umalo preklala D.R. (43), a onda izmislila da je on pokušao da je siluje.

Krvava drama odigrala se 2. novembra prošle godine nešto posle 1 sat iza ponoći u jednom niškom hotelu, a optužena je jeziv pokušaj ubistva isprva pokušala da predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja.

Kako se navodi u optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu, A. N. je upoznala D. R. u kladionici u Nišu gde su vršili uplate za klađenje a zatim predložila da odu u hotel u kojem je često boravila, gde su i prespavali. Prema optužnici, sutradan mu je tražila da plati troškove hotela, rekavši i da joj je potrebna pomoć jer joj je kćer u bolnici.

- Oko 22 časa, nakon intimnog odnosa zatražila je od oštećenog da legne sa desne strane kreveta do zida i okrene se na levi bok prema zidu, kada je oštećeni zaspao, a zatim ga je probudila i saopštila mu da ima neku "kombinaciju" sa drugom i izašla iz sobe oko 00.15 časova i od recepcionera zatražila da pozove taksi. Udaljila se iz hotela I otišla u kuću svoje majke odakle je uzela kuhinjski nož, da bi u 00.51 ušla u sobu u kojoj je oštećeni bio budan te mu saopštila da "nije završila kombinaciju" – stoji u optužnici VJT Niš.

D. R. je nakon tog razgovora zaspao, a A.N. je tada nožem nasrnula na njega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading