SUTRA POČINJE SUĐENJE INSTRUKTORU JAHANJA! Optužen za SILOVANJE sedam polaznica škole, njih pet bilo maloletno!

Autor:

Hronika

10.09.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošu Đ. počinje suđenje sutra.

SUTRA POČINJE SUĐENJE INSTRUKTORU JAHANJA! Optužen za SILOVANJE sedam polaznica škole, njih pet bilo maloletno!

Foto: Printscreen/Instagram

Miloš Đukić

Milošu Đ. (68) instruktoru jahanja, optuženom za više krivičnih dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica škole, od kojih su neke bile maloletne, suđenje počinje sutra.

Podsetimo, kako se sumnja, sva pomenuta krivična dela je izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine.

Sumnja se da je u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina. Dalje, sumnja se da je nad devojkom od 15 godina izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine,  dok je u martu 2018. pokušao da je siluje.

Postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina, 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading