TINEJDŽERKA SE UBILA NAKON ŠTO JE SILOVANA NA ODMORU U GRČKOJ! Nekoliko meseci pred smrt saopštila porodici da je gej: Majka otkrila potresne detalje

Autor:

Svet

08.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena majka Ana je u emotivnoj ispovesti govorila o iskušenjima sa kojima se novila njena ćerka. Rekla je da se Džuli poverila prijateljima kako je silovana tokom letovanja u Grčkoj, na Zakintosu, što je potvrdio i njen psihijatar.

TINEJDŽERKA SE UBILA NAKON ŠTO JE SILOVANA NA ODMORU U GRČKOJ! Nekoliko meseci pred smrt saopštila porodici da je gej: Majka otkrila potresne detalje

Foto: Facebook

Džuli Krou (18) izvršila je samoubistvo tri meseca nakon što je doživela užas na odmoru u Grčkoj, gde su je silovali i drogirali!

Od tada se njen život pretvorio u agoniju, počela je da se drogira, mentalno zdravlje joj je bilo narušeno i samoubistvo je bio tragičan sled događaja.

Njen otac, Geri Krou, prisetio se tog jutra 4. novembra 2019. godine, kada nije zatekao svoju ćerku u kući. Istrčao je napolje da je traži, pošto je našao njenu oproštajnu poruku koja je ukazivala da je krenula na jezero.

Prišao je mostu i tamo zatekao šok - Džuli je ležala na zemlji. Odmah je pokušao da je oživi, ali njeno stanje je bilo kritično. Džonatan Meden, vozio je pored mosta i primetio uznemirenu devojku, svedočio je kasnije. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali dok je stigao na lice mesta, Džuli je već bila na zemlji.

Poverila se prijateljima da je silovana

Republika

Foto: Facebook

Džuli Krou

Njena majka Ana je u emotivnoj ispovesti govorila o iskušenjima sa kojima se novila njena ćerka. Rekla je da se Džuli poverila prijateljima kako je silovana tokom letovanja u Grčkoj, na Zakintosu, što je potvrdio i njen psihijatar, kod kog je Džuli odlazila posle toga koji je dijagnostikovao posttraumatski stresni poremećaj i umerenu depresivnu epizodu.

Džuli se takođe poverila porodici i najbližim prijateljima da je gej nakon što se vratila sa letovanja u junu 2019. godine, rekla je majka, pokazujući ogromnu snagu i samosvest.

Iako je sama prepoznala potrebu za stručnom pomoći, odbijala je dobrovoljni prijem u bolnicu. Nije ispunjavala kriterijume za prisilno zadržavanje.

Džuli je zatražila pomoć od svog lekara opšte prakse u vezi sa uzimanjem antidepresiva i upućivanjem na lokalnu jedinicu za mentalno zdravlje dece i adolescenata.

Detektika Mišel O’Brajen marljivo je prikupila dokaze i uzela izjavu od Džuli o incidentu u Grčkoj. Uprkos višestrukim zahtevima, ništa se nije dešavalo. Porodica Krou je pozvala na veću jasnoću u vezi sa učešćem policije u međunarodnim slučajevima i zalagala se za bolju podršku žrtvama seksualnog napada, bez obzira na njihovu starost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading