VLASNIK STOMATOLOŠKE ORDINACIJE PRIJAVLJEN ZA SILOVANJE: Protiv njega se vodi istraga zbog BLUDNIH RADNJI nad još jednom ženom

Autor:

Svet

04.09.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena s područja Splita prijavila je Dubrovčanina za silovanje, a hrvatski mediji neslužbeno saznaju da se radi o vlasniku privatne stomatološke klinike u Dubrovniku koji je planirao otvoriti kliniku i u Splitu. Dodaju da se protiv njega vodi i kriminalistička istraga zbog bludnih radnji nad ženom s područja Dubrovnika.

VLASNIK STOMATOLOŠKE ORDINACIJE PRIJAVLJEN ZA SILOVANJE: Protiv njega se vodi istraga zbog BLUDNIH RADNJI nad još jednom ženom

Foto: Shutterstock

Na novinarski upit iz PU splitsko-dalmatinske su odgovorili da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom provedeno zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela silovanja na štetu jedne ženske osobe. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, dodaje se.

Iz policije su takođe rekli da ne mogu dati više informacija, a sve u cilju zaštite žrtve kaznenog dela od sekundarne viktimizacije. Prijava ženske osobe u Splitu dogodila se tokom jula ove godine, a prema neslužbenim izvorima, žena s područja Dubrovnika podnela je prošle nedelje kaznenu prijavu protiv iste osobe zbog bludnih radnji.

“U odnosu na dostavljeni upit obaveštavamo Vas da je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u poslednjih deset dana zaprimila dve kaznene prijave za kazneno delo ‘Bludne radnje’ opisano u čl. 155. Kaznenog zakona.

U jednom je slučaju prijavljen 29-godišnji hrvatski državljanin, a u drugom slučaju 33-godišnji državljanin BiH. Kriminalističko istraživanje jednog od navedenih slučajeva je još uvek u toku, dok je drugo dovršeno privođenjem počinitelja uz kaznenu prijavu”, odgovorili su iz dubrovačke policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading