JECAJ DRUGA DEČAKA KOME SU AMPUTIRALI NOGU ODZVANJA SRBIJOM! Majka mu pati od epilepsije ne može da dođe sebi: Mnogo smo se družili, hteli smo da postanemo FUDBALERI!

Autor:

Hronika

08.09.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo nakon proslave trinaestog rođendana njihovog najboljeg prijatelja, kada su se dečaci vraćali kući s veselja.

JECAJ DRUGA DEČAKA KOME SU AMPUTIRALI NOGU ODZVANJA SRBIJOM! Majka mu pati od epilepsije ne može da dođe sebi: Mnogo smo se družili, hteli smo da postanemo FUDBALERI!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Petar Divac, Profimedia

Sela Glogovica i Dubočane, smeštena u blizini, suočavaju se s jednim od najtragičnijih trenutaka u svojoj zajedničkoj istoriji. Tragedija koja je zadesila ova dva spojena sela ostavila je dubok trag tuge i zabrinutosti među njihovim stanovnicima.

Sve se dogodilo nakon proslave trinaestog rođendana njihovog najboljeg prijatelja, kada su se dečaci vraćali kući s veselja. Tada se desio nezamisliv incident - lokalni meštanin, koji je bio u pripitom stanju, nenamerno je naleteo na grupu dečaka.

Mnogo smo se družili. Najbolji smo drugovi. Jedan mi je i brat. Ali drugi, iako je mlađi godinu dana, naučio me je fudbal da igram i taj dan smo igrali. Hteli smo da budemo fudbaleri. Došli su mi na rođendan , bio sam najsrećniji nisam ni sanjao da će ovako nešto da se dogodi, baš na moj rođendan - kroz plač i podrhtavanje brade jedva je izgovarao dečak.

Republika

Foto: Društvene mreže

Anđela C.

Ova zajednica, gde svako poznaje svakog, ostala je u potpunom šoku. Tuga je zavladala spojenim selima, a strah od nepoznatog budućeg puta postao je realnost za mnoge stanovnike. Čini se da nema porodice koja nije osećala težinu ove tragedije na svoj način.

Jedan od trinaestogodišnjih dečaka, koji je bio prisutan na mestu nesreće, dočekao je novinare. Njegova zabrinutost za svoje prijatelje i neprestana pitanja o njihovom zdravlju jasno su odražavali duboku tugu i stres s kojim se suočava.

Naravno, tragedija nije poštedela ni majku jednog od dečaka, koja se već duže vreme bori s epilepsijom. Njeni izrazi tuge i očajanja teško su se zadržavali pred kamerama.

-  Bilo je veselo, samo što su tortu pojeli želeli su da krenu. Obojici sam rekla da mi se jave čim stignu. Onako dečački , kroz šalu su salutirali i rekli "Ok Kapetane! I eto šta uradi monstrum. Osakati nam decu. On nije čovek . Čim je toliko jurio mrtav pijan, kad je udario decu pobegao je sa lica mesta . Za njega kazne nema . Šta drugo da kažem, osim da je to čovek bez savesti. Čim je tako mogao da nešto uradi i preti deci kako čujemo u selu, a i sam ima decu - drhtavim glasom kroz neprestan plač priča uznemirena majka, prenosi Telegraf. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading