STRAŠNA TRAGEDIJA U GRDELICI! Mladić (20) poginuo na reci dok je pecao: Stradao na JEZIVI NAČIN, ovo nije prvi slučaj?

Autor:

Hronika

03.09.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni ribolovac zakačio kabl obližnjeg dalekovoda dok je pokušavao da bolje zabaci udicu duž reke.

STRAŠNA TRAGEDIJA U GRDELICI! Mladić (20) poginuo na reci dok je pecao: Stradao na JEZIVI NAČIN, ovo nije prvi slučaj?

Foto: shutterstock

Dvadesetogodišnji ribolovac R.J. iz leskovačkog romskog naselja "Sahat mala" stradao dok je pecao ribu u reonu varošice Grdelica, u koritu reke Južne Morave.

On je preminuo od zadobijenih opekotina i prevezen je u niški Klinički centar, gde je nažalost preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, R.J. je redovno odlazio na ribolov sa svojim prijateljima svakog vikenda, uključujući i jučerašnji dan. 

Nesrećni ribolovac zakačio kabl obližnjeg dalekovoda dok je pokušavao da bolje zabaci udicu duž reke. Ovo je opasan incident koji može imati smrtonosne posledice, kako navode iskusni ribolovci koji su kontaktirani povodom ove nesreće.

Takođe, ovo nije prvi put da se ovakvi incidenti događaju u ovim krajevima duž obale Južne Morave. I ranije je zabeležena strašna tragedija kada je stradao dečak koji je pokušao da pecanje izvede sa železničkog mosta, što je takođe opasna i nesigurna praksa.

Ovakvi slučajevi naglašavaju važnost pažljivog i bezbednog ponašanja prilikom ribolova, kao i obavezu poštovanja sigurnosnih mera u okolini prirodnih i infrastrukturnih objekata kako bi se izbegle ovakve tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading