VELIKA TRAGEDIJA: Bivši reprezentativac Francuske u košarci PREMINUO u 34. godini!

Autor:

Sport

02.09.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti iz Francuske.

VELIKA TRAGEDIJA: Bivši reprezentativac Francuske u košarci PREMINUO u 34. godini!

Foto: Printscreen/Eurohoops

Ludovik Vati

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Francuske, Ludovik Vati, preminuo je u 34. godini od posledica srčanog udara.

Vati je bio mladi košarkaš, čija je obećavajuća profesionalna karijera prekinuta 2013. godine zbog kardiovaskularne bolesti. Nakon toga, igrao je amaterski za tim Tuluz. Nedavno, tokom treninga sa ovim timom, doživeo je srčani udar koji ga je doveo stavio u komu, iz koje se, nažalost, više nije probudio.

Ovaj talentovani igrač bio je perspektivan i često je nastupao za mladu reprezentaciju Francuske zajedno sa NBA zvezdom Nikolasom Batumom. Pre nego što je morao da se povuče iz profesionalne košarke zbog zdravstvenih problema, Vati je odigrao 35 mečeva za različite selekcije Trikolora.

Tokom svoje karijere, igrao je za različite profesionalne klubove kao što su Ortez, Orlean i Gravelin. Od 2016. godine, nastupao je za amaterske klubove, pre nego što je prekinuo karijeru. Vati će zauvek ostati upamćen kao talentovani košarkaš koji se suočavao sa zdravstvenim izazovima, ali je i dalje nastavljao da igra igru koju je voleo.

Podsetimo, reprezentacija Francuske se trenutno nalazi na Mundobasketu, gde se nisu baš proslavili, a ostaje da se vidi da li će na današnjoj utakmici protiv Obale Slonavače igrači ove selekcije odati počast Vatiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading