POTRESNI PRIZORI U RIBNIKARU I POSLE ČETIRI MESECA: Na ovaj način u školi žele da se nedužne duše otmu od zaborava (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra će biti tačno četiri meseca od zločina, a danas zatičemo tužan prizor ispred škole gde se dogodio stravični masakr.

POTRESNI PRIZORI U RIBNIKARU I POSLE ČETIRI MESECA: Na ovaj način u školi žele da se nedužne duše otmu od zaborava (FOTO)

Foto: Nemana Pancic

Tužna scena ispred OŠ Vladislav Ribnikar, zaposleni su ispred vrata u saksije zasadili 10 stabala kedra u znak sećanja na devetoro ubijenih učenika i čuvara škole.

Na ovaj način u školi žele da se nedužne duše otmu od zaborava i da se pogledom na svakodnevni rast stabala kedra zamišlja kako bi i stradala deca izrasla u odrasle ljude da nije monstruoznog učenika Koste Kecmanovića, koji im je 3. maja nasumičnom pucnjavom presudio hicima iz pištolja.

Sutra će biti tačno četiri meseca od zločina od kojeg se Srbija nikada neće oporaviti, a građani i danas ne mogu da prođu pored škole, a da ne zastanu i s tugom gledaju u fotografije mile dece i njihovog čuvara, koji je pokušao da im spasi živote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading