MMA BORAC UBIJEN U KRVAVOM OBRAČUNU PRE DVE GODINE: Sačekušu za Uroša Stefanovića snimile kamere - Boća se krio šest meseci, ali se predao!

Autor:

Hronika

01.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stefanović koji je ubijen 2. septembra 2021. imao je odličnu sportsku karijeru, bio talentovan za borilačke sportove, višestruki osvajač medalja.

MMA BORAC UBIJEN U KRVAVOM OBRAČUNU PRE DVE GODINE: Sačekušu za Uroša Stefanovića snimile kamere - Boća se krio šest meseci, ali se predao!

Foto: youtube/printscreen/CREATIVEMMA

Uroš Stefanović

Pre dve godine, dogodio se vatreni obračun u Cankarevoj ulici u Novom Sadu, u kojem je MMA borac Uroš Stefanović (27) izgubio život, dok je Goran Kovačević Goranac (47) preživeo sa ranom na ruci.

U toku je suđenje Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danielu Janjošu (43) osumnjičenom za ubistvo Stefanovića.

Janjoš, profesor fizičkog vaspitanja i nekadašnji šampion u streljaštvu, predao se policiji neposrdno nakon zločina, dok je Bogdanović, bivši policajac i osumnjičeni nalogodavac šest meseci bio u bekstvu, a onda se predao nadležnima.

Sigurnosne kamere zabeležile su krvavi obračun na kojem se vidi da je akcija bila planirana, jer su ubice čekale žrtve.

Žrtve su pre pucnjave bila na motorima sa dvojicom Kovačevićevih sinova. Nakon što su ušli u dvorište, Stefanović je ostao ispred zgrade, a Kovačevvić se uputio u garažu, a onda je došlo do pucnjave. U tom trenutku Kovačevića je ranjen hicem u ruku, a Stefanović je reagovao brzo i krenuo prema vozaču "Pežoa", tj. prema osumnjičenom Janjošu, i napao ga goloruk. Ipak, otvirena je vatra i na njega i tako je stradao MMA borac.

Policija je nakon predaje Janjoša 15. spetembra brzo pronašla oružje koje se koristilo u ovom ubistvu.

Uroš je imao odličnu sportsku karijeru, bio je izuzetno talentovan za borilačke sportove, bio je višestruki osvajač medalja u džudou, rvanju i greplingu.

Kasnije je odlučio da se oproba i u MMA (Ultimate Fight). Debitovao je u organizaciji SBC, ali u ovom modernom borilačkom sportu nije beležio zapažene rezultate, upisao je dva poraza u karijeri.

Prvi neuspeh doživeo je od sjajnog Džejkoba Milera u oktobru 2015. godine.

Godinu dana kasnije imao je poslednju borbu u karijeri i tada je poražen od srpskog MMA borca Raše Obradovića.

- Momak koga sam voleo, sa kim sam trenirao i radio je otišao. Zauvek će biti u mom srcu jer je bio jedan od retkih, srčan, hrabar i beskrajno dobar i pošten. Najiskrenije saučešće porodici - poručio je pre dve godine Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading