GOKSIJEVA UDOVICA OČI U OČI SA MONSTRUMIMA! Danas nastavak suđenja Belivukovom klanu!

Autor:

Hronika

28.08.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Veličković, inače navijač grupe Partizanovci, podsetimo, nestao je 3. avgusta 2020. godine u centru Beograda. Nakon hapšenja kriminalnog klana svedok saradnik Bojan Hrvatin priznao je da je on namamio Veličkovića da krene sa njim do njive u Ritopeku, pod izgovorom da će tamo doći čo

GOKSIJEVA UDOVICA OČI U OČI SA MONSTRUMIMA! Danas nastavak suđenja Belivukovom klanu!

Foto: Privatna arhiva

udovica

Udovica Gorana Veličkovića Goksija, koji je prema navodima Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu namamljen, a potom brutalno ubijen u kući u Ritopeku, trebalo bi da danas prvi put javno svedoči o nestanku supruga i to na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Osim Jelene Veličković, u sud je danas pozvan i otac Lazara Vukićevića, za čije ubistvo se takođe tereti ova kriminalna grupa.

Jelena Veličković je ranije na saslušanju u istrazi, pošto su joj prikazane fotografije iskasapljenog Veličkovića, prepoznala supruga i potvrdila da je on na slikama koje su, kako se sumnja, u podrumu kuće u Ritopeku koji su zvali "klanica", sačinili članovi klana Veljka Belivuka.

Goran Veličković, inače navijač grupe Partizanovci, podsetimo, nestao je 3. avgusta 2020. godine u centru Beograda. Nakon hapšenja kriminalnog klana svedok saradnik Bojan Hrvatin priznao je da je on namamio Veličkovića da krene sa njim do njive u Ritopeku, pod izgovorom da će tamo doći čovek da mu proda pištolj, ali da je tada otet i prebačen u kuću strave, gde je i ubijen.

Republika

Foto: nestalisrbija.rs/osobe

Goran Veličković

 

- Veličkovićeva udovica istražiteljima je potvrdila da se na fotografiji, koju je klan i ranije preko aplikacije Skaj slao drugim ljudima, prepoznala svog supruga. Kako je navela, ona je sigurna da je reč o njemu, jer je prepoznala njegovo telo, široka leđa i odrubljenu glavu - objasnio je sagovornik Kurira i dodao:

- Jelena Veličković je ispričala i da su ona i superug 17 godina bili zajedno. 

Ona je objasnila da je kobnog avgustovskog dana odvezla supruga do Višegradske ulice, jer joj je on rekao da treba da se nađe sa drugom, ali da će se brzo vratiti kući, i da ga je tada poslednji put videla živog.

- Pošto joj se muž nije javljao, ona je kontaktirala s njim preko prijatelja, a sa njegovog broja su stizale poruke da će doći kasnije, da je u gužvi i da spava. Goranovom drugu su se poruke učinile čudnim, naročito jer osoba koja je odgovarala nije dala odgovor na njihovo „kontrolno pitanje“, odnosno da li komuniciraju s pravim čovekom - priča izvor:

- Jelena je pojasnila da je dan posle nestanka supruga otišla u policiju, a 5. avgusta zvanično prijavila njegov nestanak.

U vikendici užasa u Ritopeku navodno su pronađeni DNK tragovi Gorana Veličkovića, te se sumnja da je upravo to mesto na kome je on ubijen.

Republika

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ, E-Stock/M. Privatna arhivaRafailović

Veljko Belivuk, Goran Veličković (u krugu) i Marko Miljković

 

Svedok saradnik Hrvatin je ispričao pred sudom da je motiv za likvidaciju Veličkovića bio je to što su Belivuk i ekipa sumnjali da on sarađuje sa suprotstavljenim škaljarskim klanom.

Pre smrti je,kako je naveo, mučen da bi dao šifru svog kriptovanog telefona i aplikacije Skaj. Naveo je da su sliku Veličkovića slali „škaljarcima“, ali i razmenjivali međusobno, kao i da su na njegovim leđima urezali poruku Filipu Koraću .

- Miljković mi je rekao da je Veličkovića rešio jednim udarcem sekirom i da se on držao najhrabrije - ispričao je svedok saradnik pred sudom.

Inače, po davanju iskaza, Jeleni Veličković je pitanja moći da postave i optuženi za ubistvo njenog supruga.

U istoj kući, podsetimo, ubijeno je prema optužnici još sedmoro ljudi, među kojima je i Lazar Vukićević, čiji bi otac takođe trebalo danas da svedoči pred sudom.

Vukićevića su namamili, jer su sumnjali da radi za suprotstavljeni klan, a potom ga brutano mučili i ubili.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading