NASTAVLJA SE SUĐENJE BELIVUKOVOM KLANU: Ponovo će se svedočiti o ubistvima, drogi, oružju, otmicama i silovanju, evo ko će biti saslušan!

Autor:

Hronika

27.08.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu sutra nastavlja se suđenje organizovaj kriminalnoj grupi Belivuka i Miljkovića, a evo ko će svedočiti.

NASTAVLJA SE SUĐENJE BELIVUKOVOM KLANU: Ponovo će se svedočiti o ubistvima, drogi, oružju, otmicama i silovanju, evo ko će biti saslušan!

Foto: Starsport, e stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

U Specijalnom sudu u Beogradu sutra bi ispitivanjem svedoka oštećenih trebalo da se nastavi suđenje organizovaj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.  

Kako Tanjug saznaje, sutra bi umesto saslušanja svedoka I.S. trebalo da bude saslušana supruga ubijenog Gorana Veličkovića i otac ubijenog Lazara Vukićevića. Optužnicom se pripadnici grupe terete da su I.S. oteli, tukli i silovali u prostorijama na stadionu FK Partizan.


Suđenje grupi je, pored ponedeljka, zakazano i za utorak, kada je predvođeno saslušanje supruge i sestre ubijenog Milana Ljepoje, u četvrtak bi trebalo da svedoče supruga ubijenog Zdravka Radojevića i sestra ubijenog Nikole Mitića, dok bi u petak trebalo da svedoče majka i supruga Gorana Mihajlovića. 

U postupku do sad su svedočili članovi grupe koji su se nagodili sa tužilaštvom da za manje kazne zatvora ispričaju svoja saznanja o delima koja je grupa počinila.

Srđan Lalić, Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin nagodili su se na kazne zatvora od 18, 14 i 15 godina. 

Na prethodnom sudjenju 28. juna, Belivuk, Nebojša Janković i Nemanja Đurić otkazali su punomoćje braniocima, zbog čega je suđenje bilo odloženo i oni su sad dobili advokate po službenoj dužnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading