Bio u bentliju koji je PRESEKAO KOLONU pod pratnjom Aleksandra Vučića! Ko je kik-bokser Stefan D. koji je sinoć ranjen na Adi!

Autor:

Hronika

28.08.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan D. je sedeo na klupi kod golf terena na Adi, a u tom momentu naišao je napadač na motoru i pucao u njegavovom pravcu.

Bio u bentliju koji je PRESEKAO KOLONU pod pratnjom Aleksandra Vučića! Ko je kik-bokser Stefan D. koji je sinoć ranjen na Adi!

Foto: Dragan Kadić

Stefan D. (27) koji je sinoć ranjen na Adi Ciganliji ima podebeli dosije, a prema saznanjima iz policije suđeno mu je za najteža krivična dela.

Prema prvim informacijama on je pogođen u stomak i kuk i srećom nije životno ugrožen.

Ranjeni kik-bokser hapšen je 2017. godine kada je "bentli" presekao kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sem Stefana D., tada je uhapšen i Luka Radulović, kao i još dvojica muškaraca. Nakon kratkog pritvora svi su pušteni da se brane sa slobode. U međuvremenu su počinili druga krivična dela. Posle osam meseci dvojica su u bila u zatvoru, dok je Radulović ubijen u Beogradu.

Stefan D. je takođe privođen 19. decembra, kada je ispred beogradskog kluba "Nana" ubijen navijač Rada Aleksandar Savković (27). Ipak, na sudu je oslobođen za pomaganje u ovom delu.

Podsetimo, Stefan D. je sedeo na klupi kod golf terena na Adi, a u tom momentu naišao je napadač na motoru i pucao u njegavovom pravcu.

Policija intenzivno traga za počiniocem. Napadač je na glavi imao kačket i maramu. Sve se desilo oko 21.45 sati a pored mesta pucnjave pronađen je i automobil kojim je upravljao Stefan D.

(Republika/Kurir)

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading