DŽEPAROŠ SE OSTRVIO NA MAJKU KOJA JE GURALA KOLICA SA BEBOM: Ono što nije znao - policija ga već pratila, "pao" u sekundi! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.08.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeparoš je pokušao da ukrade novčanik ženi dok je gurala kolica sa bebom, ali je zahvaljujući munjevitoj reakciji pripadnika drugog odeljenja Odseka za suzbijanje džepnih krađa zaustavljen.

DŽEPAROŠ SE OSTRVIO NA MAJKU KOJA JE GURALA KOLICA SA BEBOM: Ono što nije znao - policija ga već pratila, "pao" u sekundi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U ulici Majke Jevrosime u Beogradu, pre dva dana, džeparoš (2004.godište) pokušao je da ukrade novčanik ženi dok je išla ulicom sa bebom u kolicima. Majka i beba nisu povređene, a on je zaustavljen brzom reakcijom policije što se vidi na snimku do koga je došla Republika. 

Džeparoša, koji je višestruki povratnik, i protiv koga je prethodno podneto već osam prijava, nadgledali su policijaci u civilu. 

 

 

Prema rečima Aleksandra Mitrovića, šefa Odseka za suzbijanje džepnih krađa, policijaci su nadgledali uhapšenog čekajući da izvrši delo krađe kako bi ga uhapsili sa predmetom, jer je dokazivanje dela tako mnogo lakše. 

- Medutim, žena ga je primetila i reagovala, pa smo mi morali da reagujemo da bismo sprečili eskalaciju i eventualno njegovo bekstvo. Tako da je odmah u tom trenutku uhapšen na licu mesta. Ni majka ni dete nisu bili ugroženi u akciji, osim što su doživeli neprijatnost što su bili odabrani kao žrtve, ali nikakvih povreda nisu imali - objasnio je Mitrović za Euronews. 

Uhapšenom džeparošu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sproveden nadležnom Tužilaštvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading