PRVE FOTOGRAFIJE DVOSTRUKOG UBISTVA U FUTOGU! Horor ispred osnovne škole - jednog upucao u glavu, drugog izrešetao! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.08.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj je u toku, a širi centar Futoga je praktično bio paralisan policijskim prisustvom.

PRVE FOTOGRAFIJE DVOSTRUKOG UBISTVA U FUTOGU! Horor ispred osnovne škole - jednog upucao u glavu, drugog izrešetao! (FOTO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/192_rs/

U kasnim noćnim časovima, nešto posle ponoći, centar Futoga bio je zahvaćen ozbiljnim incidentom - pucnjavom koja se dogodila u blizini Osnovne škole "Desanka Maksimović". Prema prvim nezvaničnim informacijama, najmanje jedna mlađa muška osoba je ranjena u ovom događaju.

Ovo su prve slike sa lica mesta koje svedoče o teškom događaju koji je šokirao Futog. Kako Republika saznaje, ubijeni su Miloš Mamula (20) i Nikola Šumar (19).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Policija je brzo reagovala, a mesto događaja je stavljeno pod blokadu. Sva vozila koja su ulazila i izlazila iz Futoga su detaljno pregledavana. Uviđaj je u toku, a širi centar Futoga je praktično bio paralisan policijskim prisustvom.

U ovoj pucnjavi, nažalost, jedan mladić je izgubio život, dok je drugi ranjen. Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, prvi poziv je stigao 17 minuta posle ponoći od strane policije. Na licu mesta je zatečen mladić u teškom stanju bez svesti, koji je hitno prevezen na odeljenje reanimacije Univerzitetskog kliničkog centra KCV.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kasnije, oko 51 minut posle ponoći, stigao je još jedan poziv. Policija je zatekla drugog mladića bez svesti. Nažalost, ekipe Hitne pomoći su mogle samo da konstatuju njegovu smrt na licu mesta.

Iako motiv ovog tragičnog događaja za sada ostaje nepoznat, izvori dobro upoznati sa istragom sugerišu da bi mogao biti povezan sa neraščišćenim računima iz prošlosti. Policija je odmah reagovala i pokrenula opsežnu akciju pod nazivom "KRUG". Uhapšene su četiri osobe za koje se sumnja da su povezane sa ubistvom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading