NASTAVLJA SE SUĐENJE HIRURGU SA VMA: Optuženi danas oči u oči sa ŽRTVOM!

Autor:

Hronika

24.08.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola O. je na nedavno održanom pretresu izneo svoju odbranu, a danas se nastavlja saslušanje njegove žene.

NASTAVLJA SE SUĐENJE HIRURGU SA VMA: Optuženi danas oči u oči sa ŽRTVOM!

Foto: Facebook

Nikloa Ostojić osumnjičen za prebijanje suruge

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu, danas se saslušavanjem supruge Nikole O. nastavlja njegovo suđenje povodom optužbi za nasilje u porodici. Hirurg se sumnjiči da je pretukao suprugu nanevši joj teške telesne povrede. Osim toga, Nikola se tereti i za neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Kako javljaju beogradski mediji, ispred suda su se okupili prijatelji Nikole, verovatno kako bi mu pružili podršku. On je u pratnji jednog policajca ušao u sud, pozdravljajući osmehom okupljene prijatelje, piše Blic.

Na prethodnom ročištu izneo odbranu

Nikola je na nedavno održanom pretresu izneo svoju odbranu. On je ispričao detaljno sve što se dogodilo između njegove supruge i njega, priznao delo i izjavio da se kaje.

Njegova odbrana zatražila je da Sud razmotri Nikolin zahtev o tome da sklopi sa nadležnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i adekvatno ga kazni.

Takođe, zatraženo je i njegovo puštanje iz pritvora ili zamena za drugu, blažu meru, s obzirom na to da se on nalazi iza rešetaka od trenutka hapšenja u februaru mesecu.

Čak je nedavno, podsećamo, i doktorova supruga, koja je oštećena u ovom postupku, tražila da se njenom mužu ublaže mere, kako bi imao veću mogućnost viđanja i komunikacije sa njihovo troje dece, koja veoma pate za ocem, jer im nedostaje i ne viđaju ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading