MONSTRUM IZ GRADAČCA DOŽIVEĆE SUDBINU MASOVNOG UBICE SA CETINJA: Četiri misterije o monstrumu iz Gradačca!

Autor:

Hronika

17.08.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sulejmanović je ubio tri osobe, još tri ranio, a onda se zaustavio u svom krvavom piru i izvršio samoubistvo.

MONSTRUM IZ GRADAČCA DOŽIVEĆE SUDBINU MASOVNOG UBICE SA CETINJA: Četiri misterije o monstrumu iz Gradačca!

Foto: YouTube/Printscreen/Avaz TV, Facebook

Bodibilder i fitnes trener sa debelim kriminalnim dosijeom Nermin Sulejmanović (35), počinio je 11. avgusta trostruko ubistvo u Gradačcu. Tragedija se dogodila u sred bela dana, a da bude još jezivije, on je likvidaciju svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, kojoj je pucao u glavu, prenosio uživo na Instagramu.

Od trenutka kada se masakr dogodio, pa do danas, otkriveni su mnogi šokantni detalji jezivog zločina. Nažalost, umesto da zaštite nesrećnu ženu koja je prijavila Nermina za zlostavljanje, krtica iz policije je podržala monstruma i odala gde se nalazi Nizama, zajedno sa njihovom ćerkicom od devet meseci.

Iako se na ovom stravičnom zločinu intnzivno radi, određena pitanja i dalje su bez odgovora.

Ko će ga i gde sahraniti?

Telo trostrukog ubice nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje. Nerminov otac Fikret Sulejmanović, istakao je da ne želi da preuzme njegov leš.

Ekskluzivnu ispovest oca trostrukog ubice, možete pogledati OVDE.

Nermin Sulejmanović bi, po svemu sudeći, mogao da doživi sudbinu Vuka Borilovića, masovnog ubice sa Cetinja - da mu se zatre svaki trag. Naime, za Borilovića niko ne zna ni gde, ni kad je sahranjen.

- Obdukcija je urađena i telo se nalazi kod nas, te je spremno za ukop. Sada je potrebno da lekar koji je ustanovio smrt izda potvrdu o smrti i dozvolu za ukop. Mi čekamo da nam se za izuzimanje tela jave ili članovi porodice ili neko iz Gradske uprave Gradačca, jer je reč o osobi sa njihovog područja - kazao je Latifagić.

Ko mu je rekao gde se nalazi Nezima?

Trenutno se u bosanskoj policiji ispituje ko je rekao ubici gde mu se krije nevenčana supruga. Glavna osumnjičena je lokalna policajka Dženana za koju rodbina Nizame Hećimović tvrdi da je bila u ljubavnoj vezi sa ubicom. 

- Lično sam čula kad joj je Nermin rekao da je u vezi sa Dženanom - ispričala je tetka ubijene Nezime.

Od prvog trenutka se sumnjalo da mu je ona odavala informacije iz istrage i navodno, otkrila lokaciju.

Monstrum iz Gradačca je, po svemu sudeći, imao pomagače u policiji, ali i u sudu. Lokalni sud je nekoliko dana pre masakra odbio predlog MUP-a da se Sulejmanoviću zabrani približavanje žrtvi.

Sutkinja Lejle Numanović je odbila da izrekne tu meru pravdajući se da “nema dovoljno dokaza”. Inače, to je ove godine bila jedina zaštitna mera prema žrtvi porodičnog nasilja koju je sud u Gradačcu odbio da usvoji.

Takođe, osim osumnjičenih žena, pod istragom je i visokopozicionirani inspektor lokalne policijske stanice. On je, kako se sumnja, duže vreme bio u kontaktu sa Sulejmanovićem, zajedno su išli u teretanu, a jedno vreme mu je bio i trener.

Da li je ubijao planski ili nasumično?

Glavna meta Sulejmanovića bila je njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, koju je prvu i ubio. Ipak, još nije razjašnjeno da li su se ostale žrtve, kako ubijeni tako i ranjeni iz porodice Onder, bili na meti monstruma ili su se slučajno zadesili na mestu na kom nije trebalo.

Nakon što je likvidirao Nizamu, on je ubio sina Denisa i oca Đengiza Ondera, da bi posle ranio i njihovu majku, odnosno suprugu Harisu.

Njihova ćerka Hana je na sahrani istakla da “sebi ne može da oprosti što je upoznala Sulejmanovića sa porodicom", optužujući sebe zbog njihovog susreta kada joj je bilo samo 16 godina.

Prema određenim navodima, Nermin je iz osvete pucao u porodicu Onder, dok sa druge strane, zbog njegove izjave u lajvu, postoji mogućnost da su se slučajno našli na nišanu Sulejmanovića. 

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili, Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa - rekao je tada Sulejmanović.

Zašto je stao s ubijanjem?

Sulejmanović je ubio tri osobe, još tri ranio, a onda se zaustavio u svom krvavom piru i izvršio samoubistvo, iako je prethodno u lovačkoj radnji uzeo još municije i do vrha napunio rezervoar BMW-a u kojem se vozio.

Zato se postavlja logično pitanje zbog čega se predomislio, jer ništa nije nagoveštavalo da je završio masakr.

- Upozorio sam sve redom da će doći do ovoga. Čekam da napunim oružje i da idem dalje - bile su poslednje reči monstruma u prenosu na Instagramu.

Kako je ispričao svedok Hasan Jašarević, ubica mu je u prodavnicu uleteo go do pojasa i krvav.

Ubica se zatim uputio ka mestu Donja Ledenica, gde je, pred policijom, u svom automobilu izvršio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading