REPUBLIKA U GRADAČCU! DENIS DOŠAO DO BRZE HRANE, PA GA ZLOTVOR UPUCAO, KEBAB OSTAO NA STOLU: Detalji brutalne smrti druge žrtve bolesnog Nermina (FOTO)

Autor: Republika, ADELARDA POPOVIĆ

Hronika

12.08.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni momak tek što je stigao na parking kod fast fuda, gde ga je hrana već čekala

REPUBLIKA U GRADAČCU! DENIS DOŠAO DO BRZE HRANE, PA GA ZLOTVOR UPUCAO, KEBAB OSTAO NA STOLU:  Detalji brutalne smrti druge žrtve bolesnog Nermina (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Mladića Denisa Ondera (23) bodibilder Nermin Sulejmanović juče je upucao u vožnji pred nekoliko desetina ljudi, dok je skretao da se parkira volvo džipom kod poslovnog objekta u strogom centru, u Titovoj ulici u Gradačcu. Ostao je njegov poručeni kebab na stolu brze hrane gde je čekao spreman.

- Ovo je ogrmna žalost za sve nas jer je ubijen nevini dečko. Moj drug koji drži ovaj kebab je van sebe jer je trebalo da Denis preuzme hranu koja ga je čekala spremna. Rekao mi je: "Bog te video, i ja sam mogao biti pokojni. Denis bi seo sa mnom da pojede kebab i ovaj bi pucao ka nama, samo da je došao minut kasnije" - ispričao je jedan Gradačanin za Republiku.

Naš sagovornik kaže da ga je policajac zamolio da ugasi Denisov auto, koji je radio i kada je on odvezen ka bolnici gde je podlegao povredama.

- Ušao sam da ugasim volvo. Bilo je krvi kod menjača i po sedištu. Ma šok za sve nas - prepričao je meštanin za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading