DARA BUBAMARA PEVALA U MESTU PORED GRADAČCA NA DAN MASAKRA: Meštani šokirani potezom estradne zvezde!

Autor:

Zabava

12.08.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara održala je nastup u mestu pored Gradačca, na dan krvavog pira!

DARA BUBAMARA PEVALA U MESTU PORED GRADAČCA NA DAN MASAKRA: Meštani šokirani potezom estradne zvezde!

Foto: Društvene mreže, Facebook, Tanjug/AP, ATA Images/Antonio Ahel

Prethodnog dana, nakon vesti da je Nermin Sulejmanović ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala, zanemeo je Balkan.

Sulejmanović je snimao svoju nevenčanu suprugu nakon što je pretučena, prilikom čega je uzeo pištolj i rekao "gledajte, kad imate posla sa ***** koja te prijavi policiji".

Republika

Foto: Društvene mreže

 

 

Nedaleko od mesta gde se održao krvavi pir, u mestu Modriča, na dan ubistva 11.08. u jednom klubu zakazan nastup imala je pevačica Dara Bubamara.

Na neprijatno iznenađenje mnogih, kako tvrde meštani, a prenosi Kurir, Dara se navodno pojavila i održala dogovoreni nastup pred jako malim brojem ljudi.

Republika

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara

Ljudi koji pišu i komentarišu ovu temu podeljenih su mišljenja. Dok jedni govore da je pevačica samo pravi profesionalac koji nije mogao da otkaže nastup u poslednjem trenutku, drugi su šokirani potezom estradne zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading