KONAČNO KRAJ SAGE: Hari Kejn POTPISAO za Bajern!

Autor:

Sport

12.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez napustio Totenhem u želji za trofejima.

KONAČNO KRAJ SAGE: Hari Kejn POTPISAO za Bajern!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Hari Kejn, kapiten engleske fudbalske reprezentacije, zvanično je postao novi igrač Bajerna iz Minhena, čime je završena jedna od najvećih letnjih saga u fudbalu.

Bivši igrač Totenhema se celo leto povezivao sa Bavarcima, nekoliko puta je bio na korak od prelaska u minhenskog velikana, ali je svaki put londonski klub, na čelu sa predsednikom Danijelom Levijem, odbijao ponudu za napadača.

Ipak, posle gotovo dva meseca, "pevci" su se dogovorili sa Bajernom oko cene, a i Kejn je prihvatio lične uslove u klubu iz Minhena, čime je završena ova prava letnja "sapunica".

Podsetimo, Kejn je juče krenuo ka aerodromu, međutim, vratio se svojoj kući, a zatim je ponovo čekao let za Minhen, gde je na kraju i stigao. Na stadion je došao u crvenom Audiju, gde su kasno u noć obavljeni lekarski pregledi, a nakon što ih je uspešno prošao, slavni Englez je potpisao ugovor sa Bajernom i to na četiri godine.

Nakon toga se pojavio na terasi, ispod koje ga je čekalo nekoliko stotina navijača Bajerna, koji su tokom celog dana i noći "dežurali" čekajući svog novog miljenika.

Priliku za debi će imati već danas, kada će Bajern odmeriti snage sa ekipom Red Bul Lajpciga u Superkupu Nemačke.

Podsetimo, Kejn je čitavu karijeru proveo u Totenhemu, postao je ikona kluba, ali mu se "pevci" nisu nikada odužili i omogućili mu kvalitetan tim za napad na trofeje. Upravo je to i glavni razlog njegovog odlaska iz Londona.

Najveći uspeh mu je igranje finala Lige šampiona 2019. godine, gde je Totenhem sa 1:0 poražen od Livepula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading