MONSTRUM NA SUD DOŠAO SA ISTETOVIRANOM GLAVOM: Ubica zverski ubijene devojke ZGROZIO javnost! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.08.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dardan Krivaći zverski ubio Marigonu Osmani, a na sudu pokazao da nema trunku savesti.

MONSTRUM NA SUD DOŠAO SA ISTETOVIRANOM GLAVOM: Ubica zverski ubijene devojke ZGROZIO javnost! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Osnovni sud u Uroševcu je presudio Dardanu Krivaći i Arbe Sejdiju za ubistvo Marigone Osmani (18) - Krivaća je dobio kaznu doživotnog zatvora, dok je Sejdi osuđen na 15 godina zatvora.

Republika

Foto: Društvene mreže

Marigona Osmani

Dardan Krivaći se danas na suđenju pojavio sa tetovažom na glavi, a koja je protiv policije. 

 

 

Podsetimo, prema navodima iz optužnice, Dardan Krivaća je 21. avgusta 2021. godine, oko 10.14 časova, u svom stanu u Uroševcu, primorao preminulu Marigonu Osmani na polni odnos, u kom u je mučio, tako što ju je prvobitno silovao u dnevnoj sobi, a zatim je nakon obavljenog seksualnog čina golu poslao u kupatilo, odakle ju je nasilno poslao u spavaću sobu. Marigona je vremenom, izgubila sposobnost otpora, pa ju je Krivaća još dva puta seksualno zlostavljao.

Od 10.56 do 14.43 Krivaća je zajedno sa Sejdijem štapom udarao Marigonu po telu, nanevši joj fizičku i psihičku bol.

Republika

Foto: Facebook.com

Dardan Krivaći

Devojka je od udaraca zadobila višestruke povrede, a smrt je usledila kao direktna posledica prebijanja, kao i hemoragični i traumatski šok, koji su posledica spoljašnjeg krvarenja i unutrašnjeg krvarenja, od preloma kosti donje vilice, preloma rebara, leve ključne kosti, vratnih pršljenova. Došlo je i do epiduralnog i subduralnog krvarenja u zadnjem delu velikog i malog mozga, delimične rupture kičmene moždine na vratu.

Međutim, njih dvojica su oslobođeni optužbi za silovanje.

- Optuženi Dardan Krivaća oslobođen je optužbe za krivično delo silovanje, jer nijednim dokazom nije dokazano da je optuženi počinio ovo krivično delo. Optuženi Arber Sejdiu oslobođen je optužbe za krivično delo pomaganje u izvršenju krivičnog dela silovanje jer nijedan dokaz nije dokazao da je optuženi počinio ovo krivično delo - rekao je predsednik suda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading