PRONAĐENO TELO NA DURMITORU, ČEKA SE IDENTIFIKACIJA: Sumnja se da je reč o mladiću koji je juče nestao

Autor:

Hronika

03.08.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni još jednom apeluju na planinare da vode računa o svom kretanju i da to nikako ne čine van obeleženih staza.

PRONAĐENO TELO NA DURMITORU, ČEKA SE IDENTIFIKACIJA: Sumnja se da je reč o mladiću koji je juče nestao

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Mladić, strani državljanin, koji se juče tokom jutarnjih sati izgubio na Durmitoru nakon opsežne potrage sumnja se da je pronađen mrtav u predelu vrha Šljeme. Čekaju se rezultati obdukcije i identifikacije, kako bi se zvanično utvrdio identitet poginulog.

- Jedna muška osoba je nastradala u masivima Durmitora. Njegovo telo uočeno je iz vojnog helikoptera, koji je danas zajedno sa članovima Gorske službe spašavanja poslat u potragu za nestalim licem - potvrđeno je za RINU u Upravi policije.

Inače, Šljeme (2.455m) je treći po visini vrh Durmitora, odmah posle Bobotovog kuka (2.522) i Bezimenog vrha (2.487) i moglo bi se reći da u stvari nije vrh već deo planinskog masiva Durmitor.

Nadležni još jednom apeluju na planinare da vode računa o svom kretanju i da to nikako ne čine van obeleženih staza, kao i da budu u pratnji lica koje poznaje teren, ali i adekvatno odeveni i obuveni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading