ŠKALJARCI IZREŠETANI SA 29 METAKA NA KRFU! Njihovu likvidaciju naručili ZVICER i ŠARIĆ: Evo kako su pre tri godine ubijeni KOŽAR I HADŽIĆ!

Autor:

Hronika

23.07.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruko ubistvo na Krfu organizovali su Radoje Zvicer, Milan Vujotić i Darko Šarić. Istragom su obuhvaćeni i bivši crnogorski policajci Petar Lazović i odbegli Ljubo Milović, kao i mnogi drugi.

ŠKALJARCI IZREŠETANI SA 29 METAKA NA KRFU! Njihovu likvidaciju naručili ZVICER i ŠARIĆ: Evo kako su pre tri godine ubijeni KOŽAR I HADŽIĆ!

Foto: Mup, Tanjug, Printscreen

Visokopozicionirani pripadnici škaljarskog klana Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45) ubijeni su na današnji dan pre tri godine na Krfu.

Škaljarci nisu ni izašli iz kola ispred svoje luksuzne vile, a egzekutori su ih izrešetali sa 29 metaka. Tada su pogođeni u glavu, ruke, noge i stomak. Njihova tela pronašla je maserka koja je trebalo da ih masira nakon što dođu sa plaže.

Kod njih su pronađena lažna dokumenta. Putovali su sa pasošem Slovenije - Kožar pod imenom Robert Bitenc, a Hadžić pod imenom Martin Pospišek.

- Zatečeni su u lokvi krvi, a u automobilu su imali oružje, međutim, nisu stigli da ga upotrebe. Ubijeni su bukvalno u nekoliko sekundi. Svi dokazi ukazuju da su ih ubice pratile, znale gde borave i kakve su im navike, zaskočile su ih čim su zaustavili automobilom. Nisu stigli ni ručnu kočnicu da povuku, već su bili mrtvi - preneli su mediji ranije izjavu iz grčke policije.

Bojan Hrvatin, svedok-saradnik u slučajevima protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i njihovog klana, otkrio je imena egzekutora, među kojima je Dušan Jovanović zvani Giba. Prema rečima našeg izvora upoznatog u dešavanja iz podzemlja, Jovanović je ranije spominjan kao čovek koji sarađuje sa Darkom Šarićem, a njegov stariji brat, Vuk Jovanović, izrešetan je na Karaburmi pre godinu dana!

Dvostruko ubistvo na Krfu organizovali su Radoje Zvicer, Milan VujotićDarko Šarić. Istragom su obuhvaćeni i bivši crnogorski policajci Petar Lazović i odbegli Ljubo Milović, kao i mnogi drugi.

Prethodno iste godine, u januaru 2020, takođe u Grčkoj, i to u Atini, ubijena su još dvojica škaljaraca, Igor Dedović i Stevan Stamatović. Oni su likvidirani dok su večerali sa suprugama i decom u jednom restoranu. U restoran su ušetala četiri muškarca. Prišli su stolu, rasporedili se oko njega, izgovorili nekoliko reči na srpskom jeziku, a potom otvorili vatru. Dvostruko ubistvo dogodilo se naočigled brojnih očevidaca, izvršioce su snimile kamere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading