RAZVLAČIO JE PO STANU DOK NIJE PALA U NESVEST! Odloženo suđenje zetu tiktokerke: SESTRU UKI Q MUČE DEMONI IZ PROŠLOSTI, NOĆIMA OD STRAHA NE SPAVA!

Autor:

Hronika

20.07.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara H. nije danas dolazila u sud.

RAZVLAČIO JE PO STANU DOK NIJE PALA U NESVEST! Odloženo suđenje zetu tiktokerke: SESTRU UKI Q MUČE DEMONI IZ PROŠLOSTI, NOĆIMA OD STRAHA NE SPAVA!

Foto: Profimedia, Instagram/uki_q

Suđenje Damjanu H. (25), koji se tereti za nasilje u porodici u septembru prošle godine, u porodičnom stanu, prilikom kojeg je fizički povredio svoju suprugu Saru H. (21), sestru poznate tiktokerke Uki Kju, trebalo je da počne danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Pretres je, međutim, kako saznajemo od nadležnih, odložen za novembar, jer se na današnjem ročištu, pojavio optuženi Damjan, koji je tek angažovao branioca, a koji je zamolio sud da mu zbog toga da vremena, kako bi se upoznao sa predmetom.

Sara H. nije danas dolazila u sud.

Njen pravni zastupnik, advokat Vuk Stevanović, za "Novosti" je objasnio:

- Moja klijentkinja nije došla na pretres jer nije bila u obavezi, odnosno nije dobila sudski poziv. Kod nje i dalje postoji veliki strah, kao i kod članova porodice. Sara se plaši da napusti kuću i dete, a to su posledice koje ima od napada koji se dogodio. Ona je stalno sa bebom i nadamo se da će dete sa njom i ostati, s obzirom da je u toku i postupak oko starateljstva - kaže advokat. 

Podsetimo, Sara H., je na saslušanju izjavila da ju je muž brutalno pretukao, a svemu je navodno, prethodila svađa oko njegove majke. 

- On je tokom naše svađe počeo da vređa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri po stanu, davi, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste. Najmanje 15 puta me je udario pesnicama u glavu dok se nisam onesvestila i na kraju, završila u bolnici - tvrdila je svojevremeno Sara.

Republika

Foto: Prva tv printscreen

 

Žrtva je tvrdila tada i da je njen suprug povredio njihovu bebu koja je, prema njenim rečima, bila u modricama.

Damjan H. je ubrzo uhapšen, proveo je u pritvoru 10 dana i nakon toga, pušten je da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading