"NIJE IMAO NAMERU DA ME UDARI TAKO JAKO": Supruga Vuka Radivojevića promenila priču - evo šta je tražila od policije!

Autor:

Hronika

17.07.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

L. R. ima vidljivu povredu desnog uha u kojem ima vatu, a kako tvrdi, Vuk Radivojević je nije udario namerno, već su se koškali kada je do udarca došlo.

"NIJE IMAO NAMERU DA ME UDARI TAKO JAKO": Supruga Vuka Radivojevića promenila priču - evo šta je tražila od policije!

Foto: StarSport

L.R. (40) supruga Vuka Radivojevića, bivšeg košarkaša Crvene Zvezde nakon što je muža prijavila za nasilje u porodici i obavila pregled kod doktora gde joj je utvrđeno da joj je od udarca pukla bubna opna, sada tvrdi da se nije nasilje dogodilo onako kako je upisano, te i da nije imao nameru da je udari.

Majka maloletne dece, L. R. koju je prethodne noći suprug Vuk Radivojević fizički napao i tukao je u automobilu usled verbalnog sukoba, a potom i kod kuće, izašla je pred ekipu Republike. 

Ona nije krila da je uznemirena posle grozne noći u toku koje je tražila i medicinsku pomoć zbog teške telesne povrede koja joj je naneta.

- Zatekli ste me gde sam prijavljena, a ovo je kuća mojih roditelja i ne želim da stvaram njima probleme. Deca su mi ovde i zbog njih moram da vodim računa. Jeste se dogodilo nasilje, ali nisam spremna da o tome detaljnije govorim iako se piše mnogo neistinitih stvari - rekla je plavokosa žena.

- On me je sam dovezao do bolnice, gde su morali po službenoj dužnosti da pozovu policiju. Tražila sam da ga puste što pre, ne želim da se pokreće nikakav postupak protiv njega, da mu se ne unište život i karijera. On nije imao nameru da me udari tako snažno i nije se dogodilo baš onako kako prenose mediji - tvrdi L.R. 

Kako kaže, oni su to veče bili u kolima, nisu bili u gradu, ali nije precizirala gde su se uputili u 2 sata ujutru.

- Dete nam plače ceo dan, zabrinulo se. Zvali su nas kumovi, prijatelji iz inostranstva da pitaju šta se dogodilo i u kakvom sam ja to stanju - tvrdi ona.

Republika

Foto: Shutterstock, YouTube/Printscreen

 

Na interfonu kuće na Zvezdari pre nego je Lana izašla na terasu, prvo se javila njena mama i ni ona nije krila da je uznemirena.

- Sada ću da pitam ćerku da vam se javi, a ja ne mogu  da javno govorim o njenom odnosu sa mužem - rekla je tašta nasilnog košarkaša.

Lana je za naš portal kazala da ranije nije trpela nasilje od supruga.

- Ne, ne nije bilo tuča ranije. I ovde se nije ništa desilo, mi već sedam godina živimo na drugoj adresi - rekla je mlada žena i povukla se u kuću.

Drugu izjavu dala u policiji

Inače, ova njena izjava u potpunoj je suprotnosti onoj koju je dala u policiji, a šta je i saopštilo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje je naložilo da se Radivojeviću odredi zadržavanje do 48 sati zbog nasilja u porodici.

Naime, kako se navodi u saopštenju tužilaštva L. R. je pozvala policiju sinoć u periodu između 2 i 3 sata ujutru i prijavila da ju je suprug fizički napao.

- Prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku telesnu povredu - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Osumnjičeni ce sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega će se pribaviti izveštaj Centra za socijalni rad.

- Takođe, biće pribavljeni podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Republika

Foto: ATAImages

 

Vuk Radivojević je karijeru počeo u Partizanu, gde je prošao mlađe kategorije od svoje 12. do 19. godine, kada se odlučio i na profesionalne korake.

Prva profesionalna ekipa u njegovoj karijeri je bila ekipa Sloge iz Kraljeva. Nakon toga odlazi u Crvenu zvezdu, a selektor Moka Slavnić ga je pozvao u reprezentaciju na Evropsko prvenstvo 2007. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
zora

17.07.2023 13:13

Koliko vremena zeno on tebe mlati, slabim ili jakim udarcima? Ako ostanes na tome sledeci put moze udarcem i da te ubije.

HAOS

17.07.2023 17:02

KOJE SPINOVANJE NEKO JE SVE PODMAZAO. DA PRAVU ISTINU SAKRIJE

Masa

17.07.2023 18:07

Ove žene nisu normalne izazivaju pa onda prijave svoga muža, dobar razlog za RAZVOD.. To je u posljednje Vreme pomodarstvo..

Bica

12.01.2024 17:17

@Masa - Tako je 👍🏻👏👍🏻👏