BIVŠI KOŠARKAŠ NAZDRAVLJAO SA POZNATOM PEVAČICOM PA ODVUKAO ŽENU U KOLA DA JE BIJE! Gledala je kako je ponižava pred celim klubom - onda je njemu PAO MRAK NA OČI!

Autor:

Hronika

17.07.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga mu je u kolima na povratku kuću zamerila nazdravljanje sa pevačicom.

BIVŠI KOŠARKAŠ NAZDRAVLJAO SA POZNATOM PEVAČICOM PA ODVUKAO ŽENU U KOLA DA JE BIJE! Gledala je kako je ponižava pred celim klubom - onda je njemu PAO MRAK NA OČI!

Foto: Shutterstock, YouTube/Printscreen

Vuk Radivojević, bivši košarkaš Crvene zvezde, koji je uhapšen noćas zbog prebijanja supruge L. R., pre toga je u poznatom beogradskom klubu nazdravljao sa pevačicom, a njegova žena je sve posmatrala nakon čega je došlo do nasilja.

Ona mu je u kolima na povratku kuću zamerila nazdravljanje sa pevačicom, a potom ju je on pretukao toliko da joj je pukla bubna opna.

Oglasilo se Prvo OJT

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje Vuku Radivojeviću zbog nasilja u porodici.

U periodu između 02.00 -03.00 časova na području opštine Zvezdara oštećena L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizicki napao, prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku telesnu povredu.

Osumnjičeni ce sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega ce se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading