PAO VELJIN I MARKOV JATAK IZ CRNE GORE: Bojan uhapšen zbog pomaganja Belivuku da ubije Hodžića i Spahića

Autor: Republika

Hronika

19.07.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bešović je osumnjičen da je pomagao u likvidaciji Damira Hadžića i Adisa Spahića

PAO VELJIN I MARKOV JATAK IZ CRNE GORE: Bojan uhapšen zbog pomaganja Belivuku da ubije Hodžića i Spahića

Foto: Starsport, e stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

U predmetu istrage ubistava Damira Hodžića i Adisa Spahića Specijalno policijsko odeljenje je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapsilo B.B.

Kako saznaje nezvanično portal Dan, radi se o Bojanu Bešoviću.

Protiv Boškovića i protiv  K.M.,A.P.,N.S.,A.D.,M.K. i Lj.A.,koji su u bekstvu, i R.M.,Z.K. i B.B., koji su u zatvoru, SDT JE podnelo krivičnu prijavu za krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo putem pomaganja.

- Povodom pomenutog događaja, Specijalno državno tužilaštvo je, u saradnji sa Specijalnim policijskim odeljenjem, pokrenulo krivični postupak protiv 31 okrivljenog lica, za koja je, na nivou osnovane sumnje, utvrđeno da su pripremali ubistva oštećenih, izvršili njihovo lišenje zivota a potom prikrivali tragove i dokaze o izvršenom delu, čime su sa odgovarajućim stepenom sumnje utvrđene sve činjenice i okolnosti događaja koji je predmet krivičnog postupka - kazao je specijalni tužilac Vukas Radonjić.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Adis Spahić

Prema ranijim informacijama iz istrage, odmah nakon nestanka Hodžića i njegovog zeta Adisa Spahića, njihove porodice i prijatelji krenuli su u potragu za dvojicom Barana, a snimci sa nadzornih kamera odveli su ih do Spuža, gde im se gubi svaki trag.

Hodzić, koji je navodno bio blizak "škaljarskom klanu", i njegov zet Adis Spahić, koji nije imao kriminalni dosije, nestali su 14. oktobra 2020. godine.

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore nedavno je saopštilo da su Hodžić i Spahić ubijeni u kući u Stanjevića rupi, nadomak Spuža, optuživši za te likvidacije Beograđane Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Nebojšu Jankovića i Ratka Živkovića.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Damir Hodžić

Prema ranijim navodima istrage, navodno su renoviranjem kuće osumnjičeni pokušali da sakriju tragove zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading