DRAMA U NOVOM SADU: Advokat pretučen dok je išao na posao

Autor: Republika

Hronika

14.07.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom odlaska na posao, napadnut je i povređen advokat Nemanja Knežević - kažu u Advokatskoj komori Vojvodine

DRAMA U NOVOM SADU: Advokat pretučen dok je išao na posao

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Advokat Nemanja Knežević napadnut je danas u Novom Sadu kada ga je nepoznata osoba napala i nanela mu povrede dok je išao na posao.

Advokatska komora Vojvodine oglasila se saopštenjem i osudila napad na kolegu.

- Advokatska komora Vojvodine obaveštava javnost da je danas u jutarnjim časovima, prilikom odlaska na posao, napadnut i povređen advokat Nemanja Knežević iz Novog Sada. Prilikom napada od strane nepoznatog lica nanete su mu telesne povrede, a okolnosti ukazuju da je napad unapred pripremljen - navodi se u saopštenju komore i dodaju:

- Prema informacijama kojima trenutno raspolažemo napad je povezan sa obavljanjem advokatske službe advokata Kneževića i očekujemo hitnu reakciju tužilaštva i policije na otkrivanju učinilaca kivičnog dela.Najoštrije osuđujemo ovaj čin, ukazujemo na veliku društvenu opasnost izvršenja krivičnih dela na štetu advokata i na neophodno angažovanje svih resursa države za zaštitu učesnika u pravosudnom sistemu.

Advokatska komora Vojvodine će, kako kažu, pratiti dalji rad na ovom predmetu i pružiti svu potrebnu pomoć napadnutom kolegi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading