UBICE MILANA IZ ZEMUNA STIGLE KOD TUŽIOCA: Dostavljač hrane saslušan sa saučesnicima, izvršiocu preti DOŽIVOTNA ROBIJA

Autor: Republika

Hronika

10.07.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu

UBICE MILANA IZ ZEMUNA STIGLE KOD TUŽIOCA:  Dostavljač hrane saslušan sa saučesnicima, izvršiocu preti DOŽIVOTNA ROBIJA

Foto: Društvene mreže

Ubistvo u Zemunu

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je pokrenulo istragu protiv četvorice osumnjičenih za učešće u ubistvu 31-godišnjeg Milana J., 21. juna ove godine u Zemunu. 

Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena zatvorska kazna od 10 godina do doživotne robije.

- Svi osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice su doveli do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, a Goranu M. i zbog opasnosti od bekstva - navode u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Kako dalje navode, oni se sumnjiče da su u više navrata Milana pratili i opservirali, a 21. juna se Goran M. maskirao u dostavlјača hrane, motorom prišao do oštećenog i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga. Nakon toga je pobegao motociklom sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading