MONSTRUM KOJI JE UBIO NOU STIGAO KOD TUŽIOCA: Evo šta je rekao nakon masakriranja tiktokerke

Autor: Republika

Hronika

08.07.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo traži pritvor do 30 dana za ubicu tiktokerke

MONSTRUM KOJI JE UBIO NOU STIGAO KOD TUŽIOCA: Evo šta je rekao nakon masakriranja tiktokerke

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Ubistvo Noe Milivojev

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ognjen Dabetić (33) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev (18), čiji su delovi tela pronađeni u stanu osumnjičenog.

Ognjenu Dabetiću se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjenu Dabetiću odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage. sumnja se da je neutvrdjenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Noa Milivojev, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading