NOA JE BILA TRANSRODNA OSOBA, ALI SE NIKOM NIJE NAMETALA: Meštani Kovilja u šoku zbog jezivog zločina - svi su je prihvatili, ali NE I UBICA!

Autor:

Hronika

08.07.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nou Milivojev su meštani uglavnom svi prihvatili takvu kakva jeste. Išla je u školu u Kovilju, a bila je i nenametljiva u svojim stavovima, i veoma kulturno dete.

NOA JE BILA TRANSRODNA OSOBA, ALI SE NIKOM NIJE NAMETALA: Meštani Kovilja u šoku zbog jezivog zločina - svi su je prihvatili, ali NE I UBICA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Noa Milivojev iz Kovilja

Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17 .juna, a njeno telo u neprepoznatljivom stanju nađeo je u četvrtak u dvorišnom stanu, odnosno, u kupatilu kuće u samom centru Beograda. Za ovaj zločin odmah je uhapšen Ognjen Dabetić (33) koji je priznao šta je učinio.

Kako portal Repulika.rs saznaje u rodnom mestu Noe Milivojević, ona je bila transrodna osoba koja je transparentno pokazivala kakvog je opredeljenja i govorila o tome javno, ali je sve to radila nenametljivo.

- Noina porodica je relativno građanska srednjeg staleža - priča jedna meštanka Kovilja za portal Republika.rs.

Kako kaže Nou je za dve godine videla svega dva puta, tako da je i od ostalih mešana čula da su je retko viđali u selu.

- Noina porodica posedovala je prodavnicu u selu, a takođe su i kuću koju su imali prodali i preselili se kako bi bili u komšiluku sa tetkom, koja sada živi preko puta njih

- Nou su meštani uglavnom svi prihvatili takvu kakva jeste. Išla je u školu ovde, a bila je i nenametljiva u svojim stavovima, i veoma kulturno dete.

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Ubijena Noa Milivojev

Komšinica koja živi tik uz kuću nastradale Noe ispričala nam je da je viđala, ali da u poslednje vreme nije dolazila u selo, bar da ona zna.

- Divna devojka, i dobra devojka, tako Vam je mogu opisati. Kad god bi je videla uvek mi se kulturno javljala. Viđala sam je da seta nasipom pored kuće, tu smo se i sretale. Popričale bi neobavezno, o temama  koje su se ticale života. Nije se žalila, kažu da je krila verovatno probleme, i da je sve naslućivalo tragediji. 

Majka je do poslednjeg dana živela u uverenju da je njena ćerka živa.

- Boba, Noina majka nosi holter i ima problem sa pritiskom. Od kada je prijavljen nestanak ona ima značajne varijacije pritiska, pa joj se brzo sloši. Takođe ima i malo dete i starije dete zbog koga mora da nastavi da živi. Tesko je, ali to je jedino sto joj daje naje nadu. Mi smo nemi pred tragedijom koja nas je zadesila. 

Prema tvrdnjama komšinice, otac nastradale Noe radi kao vozač, a njegova supruga Boba ga je molila da ne radi, dok ne pronađu ćerku.

- On vozi, plašila se najcrnje vesti koja ih je mogla zadesiti. Molila ga je da ne vozi, da ne čuje nešto tako i da ne sleti i pogine - priča komšinica.

Republika

Foto: Pritnscreen

Zverski oduzet život Noi Milivojev

Da podsetimo, Noa je bila transrodna osoba, koja je u Kovilju  rođena kao Đorđe.

Noa Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala 17. juna nađena je mrtva u stanu u centru Beograda.

Ognjen Dabetić je iskasapio do neprepoznatljivosti u svom stanu. Odmah je uhapšen i sve je priznao.

Kako se saznaje, on će biti saslušan sutra. U pitanju je zločin iz strasti, odnosno ubistvo počinjeno iz ljubomore.

Ognjen Dabetić je uhapšen juče, nakon što je policija u kupatilu stana pronašla ostatke tela Noe Milivojev. Telo je poslato na DNK analizu, a pronađene su roze kikice po kojima je bila prepoznatljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading