''PRETIO JE DA NEĆU DOŽIVETI JUTRO''! Jeziva ispovest bivše supruge osumnjičenog za iživljavanje nad kozom

Autor:

Hronika

05.07.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ističe da je zaista nameravala da oduzme sebi život kako bi se izvukla iz pakla koji je proživljavala.

''PRETIO JE DA NEĆU DOŽIVETI JUTRO''! Jeziva ispovest bivše supruge osumnjičenog za iživljavanje nad kozom

Foto: Facebook

Nikola J.

Milan J. (45) iz Mislođina je priveden, a potom juče i pušten na slobodu, zbog snimanja jezive situacije u kojoj je snimao kako N. J. seksualno zlostavlja kozu. Ipak, kako navodi njegova bivša supruga Danijela Đukić (22), to nije jedina jeziva stvar koju je učinio. Ona tvrdi da je Milan svoju prvu suprugu tukao, a da je nju uhodio i psihički zlostavljao.

- Silovanje te jedne životinje je on snimao, ali kako je bilo ko siguran šta je on radio pre tog snimanja? Ja sam zgrožena, sramota me je s kim sam bila i ne bih želela ovo da se desi ni najgorem dušmaninu. On je, čim je pušten na slobodu, prešao granicu i otišao u Zvornik. Znam gde je jer je na svom Instagram nalogu objavljivao fotografije pored vode. Prvo nisam mogla da ocenim gde se nalazi, ali sam primtila da to nije u Srbiji. Drugarica mi je poslala njegov stori i rekla da je pobegao iz države i da će verovatno da se vrati nazad čim se sve malo primiri - počinje Danijela svoju priču za Telegraf.rs.

Kako kaže, i pre nego što je počela da živi sa Milanom imala je veoma težak život i delom je i zbog toga u taj odnos ušla veoma mlada.

- Ja sam u sve ušla jako mlada jer potičem iz jako teške porodične situacije. Godine 2016. sam ostala bez tetke koja me je othranila. Iz teške situacije sam otišla kod njega. Verovala sam mu. Kad sam se rodila, majka me je ostavila u domu. Želim da se čuje za ovo i da se ne ćuti o tome. Već sutra, ne dao Bog, može da siluje nečije dete ili da uradi nešto - dodaje.

Kako je objasnila, Milan je želeo da je kontroliše i dok su bili zajedno, ali i posle toga. Uhodio ju je i pretio joj je.

- Prijavljivala sam nasilje više puta policiji u Obrenovcu. On je državljanin i Srbije i Kanade, tako da sam se obraćala i ambasadi. Međutim, oni su rekli da, pošto je on u Srbiji, moram da prijavim ovde. Ja sam se njima obratila s namerom da on ne bi pobegao iz zemlje kao što je to uradio već danas. On nikada nije ni opomenut kada sam ga ja prijavljivala. Dobijala sam odgovor da ne može nikako da bude sankcionisan jer nije bilo fizičkog nasilja. On mene nikada nije udario, ali jeste dizao ruku na mene. Bilo je podizanja ruke na mene, pretnji, govorio je da me neće biti ako od njega odem kod majke, da neću doživeti jutro. Pretnje su bile konstantne. Ovo je gore nego fizičko nasilje. Bolje da me je udario i da završimo priču, niste svesni šta sam doživela i koliko je to bilo teško za podneti - rekla je Danijela.

Majci je, kako kaže, govorila da joj se, ako je nema, nešto desilo, jer joj je Milan pretio.

- On je prošle godine u oktobru otišao u Kanadu, gde radi i boravi. Trebalo je da se vrati u junu. Ja sam planirala da pobegnem dok nije tu. Drugog rešenja nije bilo. Nisam mogla da mu kažem da ću da odem. Međutim, posvađali smo se preko poruka i on mi je rekao: "Danijela, ja ću da dođem ranije i videćeš šta će biti" i stvarno se pojavio ranije, u aprilu. Ja to nisam očekivala. Pojavio se na vratima i rekao da ću da vidim šta je pakao, da ne mora da me udari, ali da će psihički da me dovede do ludila, da ću sama sebi da oduzmem život - dodala je.

Ističe da je zaista nameravala da oduzme sebi život kako bi se izvukla iz pakla koji je proživljavala.

- Pretnje su trajale do pre 10 dana. Primirilo se sada jer cela istina izlazi na videlo. Otišla sam od njega 7. maja, a dva meseca sam trpela zlostavljanje. Nisam više mogla da trpim uhođenje. Terao me je da, dok sam na poslu, palim kameru da vidi gde sam i zahtevao je da kamera stalno bude upaljena. Jedva sam skupila snage da sve ispričam. Kada sam pobegla, pravio je probleme mojim koleginicama, zvao je direktore da im govori da mi daju otkaz. Proganjanje je eskaliralo od kako sam otišla. Ja sam se do pre par dana sva tresla - uznemireno govori Danijela.

Kako kaže, čim je pušten na slobodu, prijatelji su joj javili da pazi kuda se kreće.

- Zvornik nije daleko, živim u strahu. Da li treba da čekam sa 22 godine da dođe da me polomi, da me unakazi, ili da me ubije, da me rođena majka sahrani, pa da neko reaguje? Pa da se posle priča jadna žena, šta je pretrpela, nije prijavljivala. Moja mama je meni najveći borac. Moja majka kakva god da je, brinula je za mene. Sinoć sam joj rekla da je pušten na slobodu, pa kako bude. Ja moram da nastavim da radim i da živim. A, nećete verovati, najveća podrška mi je bilo njegovo troje dece. Njegove ćerke su napunile 21 godinu, a sin ima 16 godina. Svi su mi pružili podršku, rekli su da oni, koji su mu deca, voleli da ga nema - dodaje.

Milan je nije kontaktirao od kada je pušten, ali Danijela živi u strahu da bi on mogao da se pojavi u bilo kom momentu. Kaže da to ne bi bio prvi, a verovatno ni poslednji put.

- Njega je supruga ostavila posle 18 godina braka 2019. godine u decembru i pobegla sa troje dece u sigurnu kuću dok je on bio u Kanadi. On je bio u zatvoru mesec dana 2020. godine. Sve je to lako proverljivo u policiji. Nad njom je vršio i fizičko nasilje. Ona je još veći borac nego ja. Ja ne smatram da sam borac, nego sam spasavala glavu. Sinoć sam pričala s njom, plakala sam, bila sim uznemirena. Obraćala sam se policiji u nadi da će neko da mi pomogne - zaključuje Danijela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading