BOLESNO! HTEO DA KUPI KOZU ZA 8.000 DINARA AKO GA ZADOVOLJI: Ovo je pozadina MUČKOG ZLOSTAVLJANJA životinje

Autor:

Hronika

05.07.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je u čudnom raspoloženju nasrnuo na kozu rekavši da će da je kupi ako bude dobra u seksu.

BOLESNO! HTEO DA KUPI KOZU ZA 8.000 DINARA AKO GA ZADOVOLJI: Ovo je pozadina MUČKOG ZLOSTAVLJANJA životinje

Foto: Facebook

Nikola J.

Nikola J, koji je danas uhapšen zbog zlostavljanje i seksualnog napastvovanja koze u Mislođinu, biće saslušan sutra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Iz tužilaštva su za naš portal potvrdili da je za sada u vezi sa maltretiranjem životinje uhapšen samo Nikola J. pod sumnjom da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje životinje.

Do hapšenja monstruoznog počinioca došlo je po objavljivanju uznemirujućeg snimka za vikend, a na kojem se vidi kako muškarac maltretira životinju i seksualno je napastvuje. U toku istrage ovog slučaja koja je u toku biće otkriveno ko je sve bio prisutan tokom spornog događaja, te će se pronaći i drugi eventualni krivci.

Muškarac drži kozu za rogove i siluje dok ga drugi, koji snima, bodri, navija i smeje se dok nemoćna životinja pokušava da se odbrani. Čeka se saslušanje osumnjičenog za mučenje životinje i da on kaže ko je bio prisutan. Trebalo bi da odgovori na pitanja da li ga je neko podstrekavao, ko je snimao, a ko objavio snimak na društvene mreže - rekao je izvor Republike. 

Republika

Foto: Facebook

Nikola J. silovao kozu

Naš portal saznaje da je vlasnik koze maloletnik koji se bavi stočarstvom i da je izuzetno siromašan i da teško živi. Njegov komšija je otkrio da je Nikola J. došao kod maloletnika da pazari kozu, i da je u čudnom raspoloženju nasrnuo na nju rekavši da će da je kupi ako bude dobra i zadovolji ga. 

- Užasnom prizoru prethodila je šok izjava da će manijak da pazari kozu za 8.000 dinara ako ga bude zadovoljila - kazao je izvor Republike. 

Kako smo već pisali, Nikola J. je uhapšen zbog zlostavljanja i mučenja životinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.07.2023 18:31

Ovo je jedna bitanga i bolesnik, treba ga zestoko kazniti a i istake koji su umesani u to, ova drzava treba da uvede mnogo stroze kazne za mucenje zivotinja, od ovih koje su smesne