OVO JE MONSTRUM KOJI JE SILOVAO KOZU U OKOLINI OBRENOVCA: Smejao se sve vreme, dok se zverski iživljavao nad nemoćnom životinjom!

Autor:

Hronika

02.07.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za N. J. koji je silovao kozu.

OVO JE MONSTRUM KOJI JE SILOVAO KOZU U OKOLINI OBRENOVCA: Smejao se sve vreme, dok se zverski iživljavao nad nemoćnom životinjom!

Foto: Facebook

Nikola J.

Policija u Mislođinu je u poteri za muškarcem koji je na stravičnom snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, a koji zbog visoko uznemirujućeg sadržaja nećemo objaviti, silovao kozu.

Kako saznajemo, u pitanju je muškarac N. J. iz okoline Obrenovca.

Foto: Facebook

 

Na snimku se vidi kako muškarac drži kozu za rogove i siluje dok ga drugi, koji snima, bodri, navija i smeje se dok nemoćna životinja pokušava da se odbrani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vesna

02.07.2023 16:52

Ovog bolesnika ytreba uhapsiti i polomiti mu koske

sara

03.07.2023 11:35

Bog da ga ubije, najstrožu kaznu zbog mučenja životinje!!!!.

Milica

03.07.2023 23:36

Danas životinja, sutra dete ili devojka ili zena...Kako bolestan moraš da budeš, dabi opštio sa kozom, a ne sa devojkom. Ovog bolesnika uhapsiti što pre, da mu neko drugi ne presudi...

Mučenik

05.07.2023 15:00

ODNOS KOZE I MLADIĆA, KAKVO ČUDO? U mestu Mislođin nadomak Obrenovca, desilo se da muškarac Nikola J. koji drži kozu za rogove i seksa je u prisustvu snimatelja. Da li su komentatori sigurni da muškarac siluje kozu, možda koza siluje muškarca. I koze imaju seksualni nagon, pa je moguće i da ona siluje nevinog muškarca, a njega okrivljuju kao silovatelja. Ukoliko se dokaže da je koza silovala Nikolu da li će se pokrenuti postupak protiv silovatelja koze i kako će se odvijati dalji postupak. Trećia mogućnost je da se seks odvijajo na zadovoljstvu momka i koze, a novine ih ogovaraju bez dokaza i znanja, a možda je zadovoljstvo obostrano, mada koza ne priča i ne može da da odgovor na eventualnom njenom zadovoljstvu od seksa.