ŠTO POGINU, ŠTO NAS NAPUSTI! Supruga Milana koji je poginuo u Kruševcu ostavila potresnu poruku: KAKO DA OBJASNIM ĆERKI DA TATE VIŠE NEMA?!

Autor:

Hronika

01.07.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe preminule su na licu mesta, a vozač "audija", koji je bio negativan na alko i drogatestu, zadobio je lakše povrede.

ŠTO POGINU, ŠTO NAS NAPUSTI! Supruga Milana koji je poginuo u Kruševcu ostavila potresnu poruku: KAKO DA OBJASNIM ĆERKI DA TATE VIŠE NEMA?!

Foto: Facebook

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć u naselju Mudrakovac, na izlasku iz Kruševca, poginula su tri muškarca Milan M. (29), Aleksandar M. (28) i Anđelko P. (62). 

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač "audija" I. S. (19) niških registarskih oznaka, udario u automobil marke "ford" kojim je upravljao Milan. Nažalost, trojica muškaraca preminuli su na licu mesta.

Milan M. iza sebe je ostavio sedmogodišnju ćerkicu i suprugu D.C. koja se potresnim rečima na društvenoj mreži Fejsbuk oprostila od svog muža. 

- Ljubavi moja, što mi poginu, što nas napusti, previše je rano da odeš na onaj svet živote moj. Kako da nastavim dalje, kako da objasnim ćerki da više nema tate - napisala je neutešna supruga D. C., koja je okačila sliku sa njim.

Foto: Facebook

 

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila nešto posle 23 sata na Bruskom putu. Prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara, gde se od siline udarca "ford" zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Sve tri nastradale osobe su bile u istom automobilu, dok je vozač I. S. (19), koji je kako se sumnja, izazvao udes zbog neprilagođene brzine, prošao sa lakšim telesnim povredama. 

Vozaču "audija" određen je pritvor do 48 sati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading